دانش‌آموزان هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی داشته باشند
کد خبر: 3838135
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰

دانش‌آموزان هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی داشته باشند

گروه اجتماعی ــ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه مدرسه جایی است که شخصیت دانش‌آموز کامل می‌شود، افزود: ما می‌خواهیم دانش‌آموزان هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی داشته باشند.

می‌خواهیم دانش‌آموزانی با هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی داشته باشیمبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، قاسم‌علی خدابنده، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، شامگاه گذشته، پنجم شهریورماه در همایش روز خانواده اسلامی با اشاره به اینکه علت نام‌گذاری 25 ذیحجه به نام خانواده اسلامی، نزول سوره انسان است و در تقویم جهانی و در 23 اردیبهشت نیز روز جهانی خانواده نام‌گذاری شده است، اظهار کرد: امیدواریم با ترویج اخلاق و تربیت اسلامی در خانواده‌ها در جهت استحکام این بنیان اساسی گام برداریم. اگر قرار است خانواده ما اسلامی باشد، باید سیره ائمه اطهار(ع) را در زندگی خود جاری کنیم.

وی بیان کرد: خانواده نهاد اصلی است و هسته جامعه را تشکیل می‌دهد. تاثیرپذیری کودکان و نوجوانان از خانواده بسیار زیاد است و نمی‌توان نقش خانواده را نسبت به تربیت آنان را نادیده گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: شخصیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و در مدارس پرورش پیدا می‌کند. اگر خانواده سالم باشد، فرزندان نیز سالم خواهند بود.

خدابنده بیان کرد: اگر فرزندان با خانواده‌ای که اعتقادات قوی مذهبی دارند مواجه باشند، فرزندان نیز به همان سمت کشیده خواهند شد. اگر این موضوع نباشد، این کودک بعد از ورود به جامعه دچار دوگانگی شده و به ضلالت خواهد کشاند. اگر خانواده دچار ارزش نباشد، بی‌شک فرزندان نیز به سمت و سو ارزش راه نخواهند برد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: هرچقدر آموزش و پرورش به عنوان نهاد تعلیم و تربیت با خانواده دانش‌آموزان ارتباط و تعامل تنگاتنگی داشته باشد و این دو به یک درک مشترک برسند، قطعا دو طرف منجر به نتایج مثبتی خواهند شد.

خدابنده بیان کرد: مسائل تربیتی پیچیده است و ما باید مسیرهای زندگی را به صورت بستر به دانش‌آموزان نشان دهیم تا خود او راه را انتخاب کند و شخصیت‌اش را شکل بدهد. در این زمینه تعامل انجمن اولیا و مربیان با مدرسه بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه میثاق‌نامه ما سند تحول بنیادین است، تأکید کرد: اگر به بند بند این سند عمل شود، تعاملات بیشتر خواهد شد. استفاده از خانواده‌هایی که تجارب و توان علمی خوبی دارند، بسیار مفید و موثر است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: نمونه‌های خوبی در سطح استان داریم که با مشارکت انجمن اولیا و مربیان تحول عظیم و خوب در مدارس اتفاق افتاده است.

خدابنده اظهارکرد: اگر می‌خواهیم جامعه سالم داشته باشیم، بهترین نقطه آغاز، مدرسه است. مدرسه جایی است که شخصیت دانش‌آموز کامل می‌شود. ما می‌خواهیم دانش‌آموزان هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی داشته باشند.

وی با بیان اینکه استحکام بنیاد خانواده بسیار حائز اهمیت است، بیان کرد: اگر بین مدرسه و خانواده فاصله ایجاد شود، افراد دیگر نقش تربیتی را اجرا خواهند کرد. خانواده باید مقام و منزلت معلمان و مدیران را در نزد دانش آموزان بالا برد و مدرسه نیز وظیفه دارد جایگاه خانواده را در بین دانش‌آموزان ارتقا دهد.

خدابنده بیان کرد: در سال‌های اخیر که آموزش‌و‌پرورش بودجه کافی نداشته است، انجمن اولیا و مربیان و خانواده دانش‌آموزان کمک‌های زیادی به مدارس کرده‌اند. کمک‌های مالی اولیا به مدارس نازل‌ترین کمک به مدرسه است، چرا که ما نیاز به کمک‌های فکری و تربیتی داریم.

انتهای پیام

captcha