کد خبر: 3846620
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷

جشنواره سراسری قرآن و عترت کلام الهی را حفظ و به نسل‌های بعد منتقل می‌کند

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس دانشگاه قم گفت: وزارت علوم از اوایل انقلاب به برنامه‌های قرآنی اهتمام جدی داشته است و شرکت‌کنندگان در این جشنواره قرآن و کلام الهی را در این روزگار حفظ و به نسل‌های بعدی منتقل می کنند.

جشنواره سراسری قرآن و عترت کلام الهی را حفظ و به نسل‌های بعد منتقل می‌کندبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از ستاد خبری سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن کریم، حجت‌الاسلام و المسلمین علی عسگر دیرباز، رئیس دانشگاه قم صبح امروز در تالار شهید بهشتی دانشگاه قم در مراسم افتتاحیه سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت، با اشاره به اینکه با فعالیت‌های چندین ماهه مسئولین دانشگاه قم مقدمات برپایی این جشنوارهانجام شد، اظهار کرد: این برنامه توسط وزارت علوم به عنوان سی‌وچهارمین جشنواره امروز و فردا به میزبانی دانشگاه قم برگزار می شود و وزارت علوم از اوایل انقلاب به برنامه‌های قرآنی اهتمام جدی داشته است.

رئیس سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت ادامه داد: تنها کتاب آسمانی بدون تحریف قرآن کریم است و از زمان نزول تا به حال توسط مسلمانان، حاملان و حافظان قرآن در طی قرن‌ها و نسل‌های متمادی حفظ شده است؛ در این روزگار حلقه‌ای از حلقه‌های این سلسله نورانی هستیم و شما شرکت‌کنندگان قرآن و کلام الهی را در این روزگار حفظ و به نسل‌های بعدی منتقل می کنید.

وی افزود: در کنار قرآن، اعتقاد به وجود، حیات و حضور امام زمان (عج) داریم، اگر چه ظاهر نیست اما همیشه حاضر است، اگر کاری و فعالیتی انجام می‌دهیم باید در مسیر عنایات و پرتو توجهات امام عصر(عج) باشد.

حجت‌الاسلام دیرباز با اشاره به اینکه ایام اربعین نزدیک است، تصریح کرد: کسانی که در این پیاده روی شرکت می‌کنند تمام برنامه‌هایشان را با عنایت به اینکه به محضر امام حسین(ع) مشرف می‌شوند تنظیم می‌کنند؛ ما نیز باید تمام فعالیت‌هایمان را معطوف به عنایات امام عصر تنظیم کنیم.

رئیس دانشگاه قم در پایان گفت: افتخار انقلاب اسلامی این است که زمینه ساز ظهور نورانی امام عصر(عج) است، مقام معظم رهبری و مسئولین هر تلاشی دارند به منظور تمهید مقدمات ظهور آن حضرت است.

انتهای پیام
captcha