کد خبر: 3859933
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹

نمایش هنر مجسمه در «ایران 20 چین 20»

گروه فرهنگی _ نمایشگاه «ایران 20 چین 20» به بهانه نکوداشت روز اصفهان و آغاز سال نو میلادی 2020، روز پنجشنبه 7 آذر در موزه هنرهای معاصر اصفهان افتتاح می‌شود.

نمایش هنر مجسمه در «ایران 20 چین 20»

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اصفهان، مدیر موزه هنرهای معاصر اصفهان گفت: موزه هنرهای معاصر وابسته به سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان در دو سال گذشته در نقشه راه خود برپایی نمایشگاه‌های بین‌المللی و ارتباط با نهادهای هنری در کشورهای دیگر را در اولویت قرار داده است.

مهدی تمیزی اظهار داشت: نمایشگاه «ایران 20 چین 20» به بهانه نکوداشت روز اصفهان و آغاز سال نو میلادی 2020، روز پنجشنبه 7 آذر از ساعت 16:30 در موزه هنرهای معاصر اصفهان افتتاح می شود و تا 13 دی ماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه ساعات بازدید از این نمایشگاه از 9 تا 13 و 16 تا 19 و جمعه ها از 16 تا 19 است، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه شامل 20 اثر از هنرمندان شاخص ایران و 20 اثر از هنرمندان شاخص چین و عمده آثار بر پایه هنر مجسمه است.

انتهای پیام
captcha