کد خبر: 3870264
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸

آمار نهایی ثبت‌کنندگان از خراسان رضوی در آزمون سراسری حفظ قرآن 

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خبر داد: تعداد ۱۱ هزار و ۲۹۰ نفر از استان خراسان رضوی در آزمون سراسری قرآن و عترت سال جاری، ثبت نام کرده‌اند.

آمار نهایی ثبت کنندگان از خراسان رضوی در هجدهمین آزمون سراسری حفظ  قرآن حجت‌الاسلام محمد تقی کاظمی نسب، معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، با اعلام این خبر اظهار کرد: در هجدهمین آزمون سراسری حفظ قرآن کریم  که در چهار گروه ترجمه و مفاهیم قرآن دارای دو رشته زیر مجموعه، معارف اهل بیت(ع) دارای دو رشته زیر مجموعه، آموزش الکترونیکی دارای دو رشته زیر مجموعه و در نهایت هم گروه حفظ قرآن کریم که دارای 10 رشته زیر مجموعه است؛ از 21 شرستان استان شرکت کرده‌اند.

وی افزود: در میان شهرستان‌های مشهد با تعداد 4 هزار و 972 شرکت کننده رتبه اول، کاشمر با 743 شرکت کننده رتبه دوم، قوچان با 538 شرکت کننده رتبه سوم و سبزوار هم با 471 شرکت کننده رتبه چهارم را به لحاظ شرکت‌کنندگان در این آزمون دارند.

کاظمی‌نسب ابراز کرد: آمار افرادی که تنها در رشته حفظ قرآن کریم شرکت کرده‌اند، 6 هزار و 957 نفر هستند که از این تعداد 482 نفر در بخش خواهران و 109 نفر هم در بخش برادران در رشته حفظ کل قرآن کریم شرکت کرده‌اند.

معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به اینکه در سال گذشته تعداد شرکت کنندگان در این آزمون 21 هزار نفر بودند اما این در حالی است که متاسفانه امسال به دلیل ایجاد تغییر در رشته‌ها، تعداد شرکت کنندگان کاهش یافته است.

وی با اشاره به زمان برگزاری هجدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت نیز عنوان کرد: این آزمون در روز جمعه 11 بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha