کد خبر: 3884701
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۹

ترخیص 100 بیمار از بیمارستان‌های قرنطینه قم

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی گفت: تا شب گذشته 900 نفر بستری هستند و روز گذشته 100 نفر از بیمارستان‌ها مرخص شدند.

100 بیمار بهبودیافته از بیمارستان‌های قرنطینه مرخص شدندبه گزارش ایکنا از قم، ابرازه قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم گفت: 100 میلیارد تومان برای راه‌اندازی بیمارستان امیرالمومنین(ع) اختصاص می‌یابد که این بیمارستان فورا وارد مدار درمان شود.

وی در خصوص تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان‌های قرنطینه گفت: تا شب گذشته 900 نفر بستری هستند و روز گذشته 100 نفر از بیمارستان‌ها مرخص شدند.

ابرازه تاکید کرد: با توجه به روند شیوع و انتشار ویروس کرونا شواهد امر نشان می‌دهد که همچنان بین هزار تا دو هزار نفر ناقل در شهر هستند که با بروز علائم این ویروس، به مراکز درمانی در روزهای آینده مراجعه می‌کنند.

ابرازه در خصوص تامین ماسک مورد نیاز استان اظهار کرد: قرارداد تحویل40 هزار ماسک از شهرک صنعتی اراک منعقد شده است و البته لازم است در این زمینه تولیدات داخل استانی افزایش یابد و با همکاری و پیگیری صمت و نهادهای مربوطه این امر محقق خواهد شد تا پزشکان و پرستارانی که در خط مقدم هستند، بدون سلاح نباشند.

وی ادامه داد: مراکز درمانی و بهداشتی استان روزانه به 34 هزار ماسک‌ معمولی نیاز دارند.

ابرازه تاکید کرد: از مردم درخواست می‌کنیم که همچنان مسائل بهداشتی را رعایت کرده و با حضور در منزل و قرنطینگی خانگی از مبتلا شدن به این ویروس جلوگیری کنند.

انتهای پیام
captcha