کد خبر: 3894876
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱

توزیع ۱۲ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان خراسان رضوی

مدیرکل اوقاف خراسان رضوی از توزیع ۱۲ هزار بسته معیشتی در نیمه اول ماه رمضان بین نیازمندان استان خبر داد.

توزیع 12 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان خراسان رضویحجت‌‎الاسلام محمد احمد‌زاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا‌، ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان با بیان اینکه اجرای هفت برنامه شاخص فرهنگی برای این ماه پیش‌بینی شده است، اظهار کرد: امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های بقاع متبرکه نسبت به سال‌های گذشته متفاوت شد؛ لذا تلاش کردیم تا جایگزین‌های مناسبی را برای عرضه خدمات به مخاطبان در حوزه فرهنگی و رفاهی ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های اوقاف در بقاع متبرکه همه ساله به‌مناسبت ماه رمضان در طرح ضیافت الهی در دو بخش خدمات فرهنگی و خدمات رفاهی ارائه می‌شد، افزود: در سال جاری نیز در زمینه خدمات فرهنگی 11 بقعه شاخص کشوری و 24 بقعه شاخص استانی با ایجاد زمینه‌هایی در فضای مجازی، فعالیت‌های خود را اطلاع‌رسانی و امکان زیارت مجازی را برای مخاطبان فراهم می‌کنند.

احمدزاده گفت: هفت اقدام ارزشمند بقاع متبرکه در زمینه فرهنگی شامل اجرای مسابقه «صدای نور» با موضوع تفسیر صوتی استاد قرائتی، نرم‌افزار مشاوره سبک زندگی اسلامی، تلویزیون اینترنتی «رمضان در خانه است» با موضوع قرائت قرآن، مسابقه فرهنگی و مناجات‌خوانی با حضور کارشناسان مذهبی در ایام ماه مبارک رمضان است.

مدیرکل اوقاف خراسان رضوی بیان کرد: مسابقه «ضیافت الهی» در قالب سخنرانی کوتاهی از اساتید حوزه و دانشگاه و «مسابقه ضیافت الهی در جوار نور الهی» با موضوع قرائت یک صفحه از قرآن کریم توسط قاری برتر شهرستان و تفسیر کوتاه نکات مهم آن جزء را از دیگر اقدمات فرهنگی بقاع متبرکه عنوان کرد و افزود: «مسابقه امام زمان(عج) در آینه نهج‌البلاغه» با موضوع بیانات گوهر بار حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه درخصوص امام زمان(عج) و طرح «گل‌های بهشتی» که در راستای افزایش جمعیت بیشتر و در پاسخ به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این خصوص دیده شده است، از اقدامات فرهنگی بقاع متبرکه در ایام ماه مبارک رمضان است.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی که در ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه انجام می‌شود از شبکه‌ها و کانال‌های مختلف و رسانه‌ها در فضای مجازی در حال تبلیغ و ترویج است و برخی از این فعالیت‌ها به‌صورت ملی و کشوری به اجرا می‌رسد.

احمدزاده گفت: این هفت فعالیت فرهنگی به همت مراکز افق بقاع متبرکه امامزاده سیدحمزه(ع) در کاشمر، امامزادگان یاسر و ناصر علیهما السلام در طرقبه شاندیز، امام‌زاده غیاث‌الدین محمد(ع) و خواجه اباصلت(ره) مشهد، فضل بن شاذان(ره) و تکیه ابوالفضلی نیشابور، اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه یک مشهد، موقوفه قرآنی شاندیز و همکاری مؤسسه آموزش عالی فردوس همراه با جوایز ارزنده و متنوع برگزار می‌شود.

وی با اشاره به خدمات رفاهی مراکز افق بقاع متبرکه گفت: مهم‌ترین خدمات رفاهی که توسط ادارات اوقاف شهرستان‌ها و بقاع متبرکه در استان انجام می‌شود، تهیه و توزیع 12 هزار بسته حمایتی به ارزش 30 میلیارد ریال برای نیازمندان از محل موقوفات منطبق، نذورات مردمی و کمک خیران است.

مدیرکل اوقاف خراسان رضوی تصریح کرد: این بسته‌ها تا 15 ماه مبارک رمضان، ولادت با سعادت امام حسن مجتبی(ع) میان نیازمندان توزیع می‌شود.

احمدزاده در خصوص برنامه‌های قرآنی بیان کرد: اجرای برنامه قرآنی در ماه مبارک رمضان در قالب‌های مختلف از جمله در قالب قرآن خوانی، جزء‌خوانی، تفسیر و هم در نکات کوتاه قرآنی از جمله صدای نور، مسابقات قرآنی و ارائه محتوای قرآنی در فضای مجازی صورت می‌گیرد.

وی گفت: از ابتدای شیوع کرونا نیز بسته‌های معیشتی در مناسبت‌هایی چون نیمه شعبان میان نیازمندان توزیع شد، علاوه بر این نیز 1500 بسته بهداشتی و حدود 80 هزار عدد ماسک در برخی از پایگاه‌ها و بقاع‌ تولید و میان نیازمندان توزیع شد.

انتهای پیام
captcha