کد خبر: 3906858
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵

لزوم تدوین برنامه عملیاتی در راستای جهش تولید

فرمانده سپاه امام رضا(ع) در جلسه قرارگاه امنیت غذایی ضمن تاکید بر تدوین برنامه عملیاتی برای جهش تولید از آمادگی کامل سپاه استان برای اجرایی شدن شعار سال خبر داد.

لزوم تدوین برنامه عملیاتی در راستای جهش تولیدبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سردار یعقوبعلی نظری، فرمانده سپاه امام رضا(ع) چهارم تیرماه در نشستی که با حضور جمعی از مدیران سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و جمعی از اعضای ستادی در محل سالن جلسات فرماندهی سپاه امام‌رضا(ع) برگزار شد، ضمن تبریک هفته جهادکشاورزی از آمادگی کامل سپاه استان در بحث جهش تولید به ویژه بخش کشاورزی و تولیدات دامی خبر داد.

وی بر لزوم تدوین یک برنامه عملیاتی جهت حضور متخصصین بسیجی در حوزه کشاورزی با همکاری جهادکشاورزی تاکید کرد.

سردار نظری با اشاره با اجرای منویات رهبری در خصوص محقق شدن شعار سال ابراز کرد: با ورود متخصصین بسیجی و کار جهادی امید می رود تا در راستای جهش تولید بتوانیم گام های موثری برداریم.

در ادامه احمد گل‌محمدی، مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی خراسان رضوی، ضمن ارائه گزارش روند اجرای طرح در سال گذشته به اثربخشی این اقدامات در حوزه اقتصاد و معیشت کشاورزان اشاره کرد.

وی همچنین از اجرای طرح ملی بسیج همگام با کشاورز با تاکید و توجه بر تولیدات زراعی و دامی در استان در سال 99 خبر داد.

در بخش دیگری از این نشست محمدرضا اورانی، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ضمن اشاره به برنامه‌های جهادکشاورزی خراسان رضوی در سال جاری ابراز امیدواری کرد و گفت: درصددیم با استفاده از ظرفیت موجود در بسیج مهندسین کشاورزی و تعامل با بخش‌های مختلف جهادکشاورزی در کنار تشکل‌های موجود در عرصه کشاورزی قدم‌های خوبی برای پیشبرد اهداف این سازمان و نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه کشاورزی برداشته شود.

انتهای پیام
captcha