کد خبر: 3931885
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
مجتبی زارعی اعلام کرد؛

آمادگی ۶۰۰ استاد دانشگاه برای احصای نظام ظرفیت‌های استانی - ملی

رییس بسیج اساتید کشور گفت: ایران کشوری پهناور و برخوردار از منابع گسترده مادی و معنوی برای پیشرفت است نهضت استادی بسیج برای گذار از تئوری آمریکایی بحران - فروپاشی به نظریه ظرفیت - راه حل رسیده و معتقد است باید به احصای هوشمند نظام ظرفیت‌ها و مزیت‌های ملی و استان‌ها‌ی کشور پرداخت.

آمادگی ۶۰۰ استاد دانشگاه برای احصای نظام ظرفیت‌های استانی - ملی

به گزارش ایکنا، مجتبی زارعی، عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در جمع مسئولان بسیج اساتید مرکز فارس در شیراز گفت: یکی از مشکلات کشور عدم توجه به استخراج مزیت‌های نسبی از روستاها، شهر‌ها و استان‌های مختلف کشور برای تولید قدرت مادی و معنوی است که اندیشگاه سیاست پژوهی و راهبردنگاری بسیج اساتید کشور با کمک اساتید علاقه‌مند به اسلام و ایران در حال ایجاد سامانه‌ای هوشمند برای تصویر سازی جدید از ایران و احصای ظرفیت‌ها و مزیت‌هایی است که با سرمایه‌گذاری در آن حوزه‌ها به تولید ثروت، اشتغال و قدرت اجتماعی منجر خواهد شد؛ زیرا «تصویر سازی مناسب» از منابع ملی، خود یکی از فناوری‌های مهم در مقابله ایجابی با جنگ نرم و تحریف است

وی گفت: شورای‌های راهبردی زیر مجموعه اندیشگاه سیاست‌پژوهی و راهبردنگاری بسیج استادان کشور در استان‌ها و گروه‌های مسئله‌محور و اندیشکده‌های موضوعی در دانشگاه‌ها‌ی استان‌ها با ظرفیتی بالغ بر ۶۰۰ استاد دانشگاه با تخصص‌های مختلف آمادگی خود را برای تصویرسازی جدید و کاربردی از امکان‌ها و منابع ایران اعلام کرده که حرکت و آغاز به کار رسمی این شبکه مهم سیاستی و راهبردنویسی در هفته بسیج مستضفین خواهد بود.

زارعی افزود: عمل به روش‌شناسی برجامی تصویری نادرست از شالوده مستحکم هویت ملی و انقلابی ایران بزرگ در برخی لایه‌های اجتماعی ایجاد کرده است، اما تدوین کاربردی کتاب ظرفیت‌ها و مزیت‌های ایران اسلامی در استان‌ها، اقوام و خرده فرهنگ‌ها با تکیه بر منافع ملی که توام با راهبردنویسی و ارائه گزارش‌های سیاستی و نشان دادن روش‌های راهبردی حل مسائل پیش روی است، در واقع مدل ایرانی جایگزین برجام است.

 

انتهای پیام
captcha