کد خبر: 3933738
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳

تقدیر جانشین فرمانده کل سپاه از کارکنان سازمان بهشت زهرا(س)

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تلاش‌های کارکنان سازمان بهشت زهرا(س) تقدیر کرد.

به گزارش ایکنا، به نقل از سازمان بهشت زهرا(س)، سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پس از بازدید از سازمان بهشت زهرا(س) و اقدامات مدیریتی در بحران کرونا گفت: مدیریت بحران کرونا در تغسیل اموات کرونایی و کفن و دفن با کرامت متوفیان در ابتدا اقدامی بسیار سخت به نظر می‌رسید که با ایثار و از خودگذشتگی کارکنان خدوم سازمان بهشت زهرا(س) انجام شد و همین مسئله بهشت زهرا(س) را به سازمانی پیشرو تبدیل کرد، به نحوی که سایر آرامستان‌های کشور از سازمان بهشت زهرا(س) تبعیت و تأسی کردند.

همچنین، جانشین فرمانده کل سپاه در دیدار با مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) از نزدیک در جریان روند خدمات رسانی و مدیریت بحران کرونا در حوزه کفن و دفن قرار گرفت.

وی با مقدس خواندن خدمتی که کارکنان بهشت زهرا(س) به مردم ارائه می‌کنند، تصریح کرد: خدمتی که زحمتکشان بهشت زهرا(س) به مردم ارائه می‌کنند، واجب کفایی است و این خدمات‌رسانی و جلب رضایت مردم در حکومت اسلامی بدون شک رضایت خداوند را در پی داشته و ثوابی بی‌اندازه دارد.

فدوی با اعلام این مطلب که سپاه درکنار کارکنان زحمتکش سازمان بهشت زهرا(س) است، ضمن اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری و همراهی در این شرایط سخت و بحرانی گفت: ما از ابتدای این بحران برادرانه و مؤمنانه در کنار شما هستیم و به امید خداوند از این به بعد هم سپاه در کنار شما حضور دارد تا از این بحران به سلامت عبور کنیم.

در ابتدای این دیدار نیز سعید خال، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) با ارائه گزارشی از 260 روز تلاش شبانه‌روزی و جهادگونه کارکنان سازمان بهشت زهرا(س) در بحران بی‌سابقه و تاریخی کرونا گزارشی ارائه کرد و گفت: در این ایام سخت و دشوار سپاه با برادری بیشترین همراهی و همکاری را با سازمان بهشت زهرا(س) داشته و همواره همراه و پشتیبانی کرده است.

انتهای پیام
captcha