کد خبر: 3934655
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲

نشست «هانری کربن و اسلام ایرانی» برگزار می‌شود

نشست علمی «هانری کربن و اسلام ایرانی» با سخنرانی ان‌شاءالله رحمتی شنبه، 24 آبان‌ماه، برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ نشست علمی «هانری کربن و اسلام ایرانی» با سخنرانی ان‌شاءالله رحمتی به همت انجمن علمی دانشجویی ادیان و عرفان دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌شود.

این نشست روز شنبه، 24 آبان‌ماه، ساعت 15 تا 17 در نشانی https://skyroom.online/ch/alzahrafarhangi/henry-corbin برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود،‌ هانری کربن، فیلسوف و ایران‌شناس فرانسوی است که آثار ارزشمندی درباره اسلام و ایران نوشت و بی‌شک یکی از احیاگران فلسفه و عرفان اسلامی در دوران معاصر است. یکی از آثار مشهور او مجموعه چهار جلدی اسلام ایرانی است که ترجمه فارسی این مجموعه به قلم ان‌شاالله رحمتی در پنج جلد با مقدمه‌های تحلیلی مترجم به همت انتشارات سوفیا منتشر شده است. 

این چهار جلد شامل مباحثی است مانند وجوه معنایی امامیه و سرچشمه‌های آن، سهروردی و حکمت نوری و بررسی تطبیقی آن با فلسفه نور قرون وسطایی غرب، روزبهان بقلی شیرازی، بررسی مکتب اصفهان و شیخیه و معرفی امام دوازدهم به مثابه قطب و نقطه تمرکز شور و اشتیاق شیعی، اندیشه فتوت یا جوانمردی.

انتهای پیام
captcha