کد خبر: 3953186
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۰

اخبار معارفی رسانه‌ها / محفل قرآنی – ادبی فجر انقلاب برپا می‌شود

«برپایی محفل قرآنی، ادبی فجر انقلاب در شب ۲۲ بهمن» یکی از عناوین مهم صفحات معارفی رسانه‌ها در روز جاری است.

به گزارش ایکنا، صفحات معارفی رسانه‌ها، امروز سه‌شنبه 21 بهمن‌ماه، اخبار متعددی منتشر کرده‌اند که در ادامه مورد بررسی قرار می‌دهیم.
 
فارس
 
صفحه فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس، امروز هفت خبر منتشر کرده است. در خبری با عنوان «برپایی محفل قرآنی، ادبی فجر انقلاب در شب ۲۲ بهمن» آمده است: همزمان با شب ۲۲ بهمن‌ماه، محفل قرآنی و ادبی فجر انقلاب با حضور چهره‌های قرآنی و ادبی به صورت مجازی برگزار می‌شود. در این محفل، حبیب صداقت، دارنده عنوان سوم مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه به تلاوت قرآن کریم می‌پردازد و محمد مرادی، شاعر جوان کشورمان به شعر‌خوانی با موضوعات انقلاب اسلامی می‌پردازد. اجرای برنامه حفظ قرآن با حضور محمدمهدی حق‌گویان از دیگر آیتم‌های برنامه است که اجرای آن را محمدهادی صلح‌جو برعهده دارد.
 
همچنین خاطره‌گویی از سال‌های انقلاب اسلامی از دیگر بخش‌های محفل قرآنی، ادبی فجر انقلاب است که در آن محمدهاشم‌پور یزدان‌پرست به خاطره‌گویی می‌پردازد. این برنامه از ساعت ۱۹ امشب ۲۱ بهمن‌ماه به صورت مجازی برگزار و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق نشانی ینترنتی vroom.shirazu.ac.ir/farhangi5 در این محفل شرکت کنند.
 
شش خبر دیگر این صفحه در روز جاری شامل «پیام تسلیت آیت‌الله سیستانی در پی درگذشت آیت‌الله ضیاءآبادی»، «همایش تجلیل از خادمان قرآن با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود»، «۳ چایخانه دیگر در حرم امام رضا‌(ع) افتتاح می‌شود+فیلم»، «رهبر انقلاب: زبان ناصح و فکر روشن مرحوم ضیاءآبادی منبع ارزشمندی از معارف دینی بود»، «پیکر آیت‌الله ضیاء‌آبادی فردا از دربند تشییع می‌شود/ خاکسپاری در حرم سید‌الکریم» و «ترتیل صفحه ۲۶ قرآن کریم+فیلم و متن آیات» است.
 
مهر
 
صفحه قرآن و عترت خبرگزاری مهر، امروز یک خبر با عنوان «ممنوعیت اقامه نماز جماعت و برپایی جشن در حرم امام علی(ع)» منتشر کرده است.
 
تسنیم
 
صفحه دین، قرآن و اندیشه خبرگزاری تسنیم، امروز هفت خبر منتشر کرده است. در خبری با عنوان «دعوت رئیس فرهنگسرای قرآن به پویش نذر کتاب برای مناطق محروم» آمده است: فراخوان پویش مردمی نذر کتاب با محوریت اهدای کتاب به مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور از سوی رحیم خاکی رئیس فرهنگسرای قرآن کلید خورد.این پویش در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و باهدف ارتقای سطح دانش افراد در مناطق محروم کشور، ترویج فرهنگ نذورات فرهنگی ماندگار و دارای اثرات ویژه و تأمین منابع کتابخانه‌های مناطق محروم و روستایی کشور اجرا می‌شود.
 
رئیس فرهنگسرای قرآن خطاب به قرآنیان گفت: از همه شما تقاضا دارم تا فرهنگسرای قرآن را در این کار فرهنگی یاری فرمایید. هر یک از بزرگواران، کتاب‌های مازادی دارند که می‌تواند مورد استفاده سایر هموطنان قرار گیرد. لطفاً در صفحات مجازی خودتان نیز تبلیغ کنید و هم پیش‌قدم شوید تا این تلاش جهادی به ثمر بنشیند. کتاب‌های تخصصی در قالب کتابخانه تخصصی فرهنگسرا حفظ می‌شود و بخش دیگری از کتاب‌ها به مناطق محروم ارسال خواهد شد.
 
شش خبر دیگر این صفحه در روز جاری شامل «پاسخ آیت‌الله خامنه‌ای به دو استفتای جدید درباره استفاده از کدهای تلفن همراه و خمس جهیزیه»، «ماجرای شیفتگی آیت‌الله ضیاءآبادی نسبت به امام خمینی و ترک کلاس سایر اساتید»، «و بمان سرودی برای میهن اسلامی ایران»، «فردا؛ مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله ضیا‌ءآبادی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)»، «پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت عالم جلیل حجت‌الاسلام والمسلمین ضیاءآبادی» و «حکمت نزول بلا در دنیا/ آیا کرونا یک بلای جهانی است؟» هستند.
 
ایرنا
 
صفحه معارف خبرگزاری ایرنا، امروز هشت خبر با عناوین «پویش جشن تکلیف عید مبعث برگزار می‌شود»، «مطالبه‌گری نباید از مبانی دینی عدول کند»، «مساله فلسطین با پیروزی انقلاب اسلامی در راس توجهات قرار گرفت»، «آیت الله مکارم شیرازی: اسناد ساواک تاریخ گویایی از دوران انقلاب است»، «آسمان ایران امشب نورباران می‌شود»، «زائران عبدالعظیم‌(ع) از مشاوره رایگان استادان دانشگاه برخوردار می‌شوند»، «احقاق حقوق پیروان ادیان الهی در ایران، ثمره انقلاب اسلامی» و «خادمان قرآنی هفته آینده با حضور رئیس‌جمهوری تجلیل می‌شوند» منتشر کرده است.
 
میزان
 
دو خبر صفحه دین و اندیشه خبرگزاری میزان در روز جاری شامل «ثمره شهادت سردار سلیمانی و محسن فخری‌زاده بیداری اسلامی است»، و «حکم رعایت حجاب برای شخصیت‌های پویانمایی» هستند.
 
ایسنا
 
سه خبر صفحه اندیشه خبرگزاری ایسنا در روز جاری شامل «دستاورد انقلاب در حج و عمره چه بود؟»، «۲۲ بهمن آخرین مهلت ثبت آثار در سامانه بچه‌های مسجد»، و «روحانی درگذشت آیت‌الله ضیاء‌آبادی را تسلیت گفت» هستند.
 
باشگاه خبرنگاران جوان
 
صفحه قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران جوان، امروز شش خبر منتشر کرده است. در خبری با عنوان «برگزاری همایش تجلیل از خادمان قرآن کریم با حضور رئیس جمهور» آمده است: عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری مراسم تکریم خادمان قرآن کریم،‌ گفت:‌ در پرتو عنایات خداوند متعال و توجهات حضرت ولی عصر(عج) در آغازین روزهای هفته پیش رو و در جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور محترم، رسماً از خادمان قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در دوره‌های بیست و چهارم و بیست و پنجم تجلیل خواهد شد. معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه تکریم خادمان قرآن کریم با هدف الگودهی به جامعه و معرفی اسوه‌ها و قله‌های قرآنی در حوزه‌های گوناگون انجام می‌شود، تصریح کرد: ان‌شاءالله این اقدام به جریان‌سازی‌های موثر فکری، فرهنگی و گفتمانی در حوزه قرآن کریم و فرهنگ اسلامی ختم شود؛ این هدف بسیار مقدسی است که در برگزاری آیین‌های انتخاب و معرفی خادمان قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران نیز وجود داشته و معاونت قرآن و عترت عملاً در حال استمرار بخشیدن به همان اهداف متعالی مسئولان ارشد قرآنی در سال‌های گذشته است. سنت مبارکی خواهد بود که ان‌شاءالله بتوانیم در آینده در حوزه‌های دیگری نمود جدی‌تری ببخشیم و بتوانیم بخشی از اهداف متعالی و سازمانی خودمان را در قبال فرهنگ سازی و ترویج گفتمان قرآنی انجام دهیم.
 
فقهی‌زاده بیان کرد: این خادمان در مجموع ۱۸ نفر هستند و از بزرگان و فعالان قرآنی در حوزه‌هایی همچون حفظ قرآن، خوشنویسی و کتابت قرآن، امور هنری، مدیریت قرآنی، قرائت قرآن، آموزش و داوری و تحقیق و پژوهش‌های قرآنی، هستند. با افزوده شدن این ۱۸ نفر به مجموع خادمان قبلی حدوداً ۲۵۰ نفر خادم قرآنی در دوره‌های گوناگون به جامعه معرفی شده‌اند که بسیاری از اینها منشأ آثار و خدمات بزرگ قرآنی تلقی می‌شوند. با اتمام آیین معرفی خادمان قرآن کریم در دو دوره ۲۴ و ۲۵ حرکت جدی خودمان را با هماهنگی انجمن خادمان قرآن کریم برای انتخاب خادمان قرآن کریم در سال ۱۴۰۰ و دوره ۲۶ آغاز خواهیم کرد. این دوره بر اساس برنامه باید در ماه مبارک رمضان انجام شود. مقدمات لازم را پیگیری می‌کنیم تا این اتفاق مبارک در رمضان سال آینده رخ دهد و اگر با تأخیر روبرو شود، در ماه‌های بعد از آن برگزار شود، تلاش خواهیم کرد تا پایان مأموریت خدمتگزاری دولت دوازدهم بیست و ششمین دوره انتخاب و تکریم خادمان قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران از سوی این معاونت برگزار شده باشد.
 
پنج خبر دیگر این صفحه در روز جاری شامل «دعا به درگاه خداوند با چه شرطی مستجاب می‌شود؟ + فیلم»، «آیت‌الله ضیاء‌آبادی بر اثر ابتلا به کرونا فوت نکرد»، «ستاد امر به معروف چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشت»، «جزئیات برگزاری مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله ضیاء‌آبادی» و «حدیث امام رضا(ع) درباره احترام به پدر و مادر» هستند.
انتهای پیام
captcha