کد خبر: 3972804
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰

هدف تخریب بقیع؛ نابودی آثار رسالت از دوران پیامبر(ص)

سخنران حرم مطهر رضوی، یکی از اهداف دشمنان از تخریب قبور ائمه بقیع(ع) را الگو بودن بقیع برای امت‌های مسلمان ذکر کرد و گفت: قبور ائمه بقیع(ع) با هدف نابودی رسالت و اصالت‌های باقی‌مانده از دوران پيامبر(ص) تخریب شد.

هدف تخریب بقیع، نابودی آثار رسالت از دوران پیامبر(ص) بودبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به‌ نقل از آستان‌ نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی دهشت، سخنران حرم مطهر رضوی، در ویژه‌برنامه‌ای که به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع(ع) در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، بیان کرد: هشتم شوال ۱۳۴۴ هجری قمری یکی از تلخ‌ترین حوادث‌ها در جهان اسلام به وقوع پیوست و سایه جهل و کینه بر حریم مقدس و پاک قبور ائمه بقیع(ع) افکنده شد.

وی اظهار کرد: انسان‌هایی که از حقیقت اسلام هیچ بویی نبرده بودند، با ویران کردن مشاهد مشرفه و آثار اسلامی حرمین شریفین، خباثت و سفاکی خود را آشکار کردند.

دهش، در ادامه با اشاره به مقاومت ملت‌های مسلمان مقابل دشمنان ابراز کرد: امروزه شاهد هستیم ملت‌های مظلوم یمن، عراق، افغانستان، سوریه و... که مورد هجمه دشمن قرار گرفته‌اند، الگوی مناسب رشد خود را یافته‌اند.

سخنران حرم مطهر رضوی تصریح کرد: ملتی که شعارش «هیهات من الذله» است زیر بار ذلت نمی‌رود و به دنیا نشان دادند که با استقامت و مقاومت مقابل دشمن ایستادگی می‌کنند.

وی ادامه داد: سرزمین اشغالی و فلسطین مظلوم در مقابل جسارت دشمن به نمادهای اسلامی سکوت نمی‌کنند و از همین رو دشمنان و استکبار هیچ‌گاه راه به جایی نبرده و موفق نخواهند شد.

دهشت با بیان اینکه انقلاب ما بر گرفته از انقلاب حسینی بود و پایه این انقلاب صبر حسینی بود، اظهار کرد: بیش از 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد و مردم ما صبر و تحمل را از امام و معصومشان آموختند و راز پیروزی ما در این انقلاب این بود که امام و معصوم مقتدای ما بودند؛ امروزه قدرت جهانی از آن ملت‌های مظلوم و مدیون مقاومت است.

این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه به نقش امام معصوم(ع) در زندگی انسان اشاره و بیان کرد: نخستین و مهم‌ترین نقش و رسالت امام خود‌شناسی است؛ ائمه معصوم(ع) از جانب پروردگار ماموریت دارند انسان‌ها را به خودشان بشناساند، این عرفان به نفس بسیار مهم است.

وی افزود: انسان وقتی خودش را شناخت مسئله تهذیب پیش می‎آید به این معنی که باید ظرفیت‌های خود را مورد ارزیابی قرار دهد و این ارزیابی‌ها به قدری مهم است که موجب رشد، کمال و معرفت انسان می‌شود.

سخنران حرم مطهر رضوی در ادامه با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) ابراز کرد: انسان مؤمن باید دارای سه صفت از سه شخص باشد؛ از سنت خدا باید خصلت کتمان اسرار، از رسول گرامی اسلام(ع) باید صفت مدارا با مردم و از ولی خدا باید صبور بودن را بیاموزد.

انتهای پیام
captcha