کد خبر: 3992898
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵

مهلت ارسال آثار به مسابقه فصل کارتون2 تمدید شد

مهلت ارسال آثار به مسابقه «فصل کارتون۲» با عنوان «دردسرهای تولید و کارآفرینی» تا 10 شهریورماه تمدید شد.

مهلت ارسال آثار به مسابقه فصل کارتون2 تمدید شد

به گزارش ایکنا از اصفهان، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان، مسابقه «فصل کارتون۲» با همکاری حوزه هنری استان اصفهان و با حمایت شرکت فولاد مبارکه با دو محور موضوعی «دردسرهای تولید و کارآفرینی» و «نقش صنایع پیشرو در توسعه کشور» برگزار می‌شود.

عنوان بخش اصلی این مسابقه، «دردسرهای تولید و کارآفرینی» با ریزموضوعات مشکلات صنایع و تولیدکننده‌ها (تحریم؛ تورم؛ قاچاق و ...)، موانع پیش روی تولیدکنندگان و کارآفرینان، استفاده از رانت و پارتی برای واردات بی‌رویه و نقش کارآفرینان در رونق اقتصادی است.

همچنین موضوع بخش ویژه این مسابقه، «نقش صنایع پیشرو در توسعه کشور» است و جایزه ویژه صنعت را به همراه خواهد داشت.

مسابقه «فصل کارتون۲» ویژه اعضای خانه کاریکاتور اصفهان برگزار می‌شود، ولی هنرمندان دیگر شهرها نیز می‌توانند به‌عنوان مهمان در این مسابقه حضور یابند.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را برای شرکت در مسابقه «فصل کارتون» به آدرس esfahancartoon@gmail.com ارسال کرده و در قسمت موضوع ایمیل قید کنند که مربوط به جشنواره «فصل کارتون ۲ اصفهان» است.

جوایز مسابقه «فصل کارتون۲» برای نفر اول ۳۰ میلیون ریال، نفر دوم ۲۰ میلیون ریال و نفر سوم ۱۰ میلیون ریال تعیین شده است.

یادآور می‌شود، آخرین مهلت ارسال اثر، ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ بود که تا 10 شهریورماه تمدید شد و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس تلگرامی و اینستاگرام ESFAHANCARTOON@ مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha