کد خبر: 4145359
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵

اعزام اولین حجاج خراسان رضوی به سرزمین وحی

مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی گفت: همزمان با 13 خرداد، اولین حجاج این استان با هشت پرواز به مدینه اعزام می‌شوند.

حج تمتععباس خداشناس، مدیر روابط عمومی سازمان حج و زیارت خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از استان خراسان رضوی، با اشاره به آخرین تغییرات پروازهای رفت حجاج این استان گفت: اولین گروه حجاج استان خراسان رضوی و شمالی در قالب هشت پرواز به تعداد 722 نفر از 13 خردادماه به مدینه اعزام می‌شوند.

وی افزود: بر این اساس سه کاروان در مجموع 234 نفر به تفکیک 141 نفر از خراسان رضوی و 93 نفر از خراسان شمالی با پرواز شماره 1624 در ساعت 2:50 نیمه شب 13 خردادماه مشهد را به مقصد مدینه ترک خواهد کرد.

خداشناس ادامه داد: 230 نفر از حجاج با پرواز شماره 1606 در قالب دو کاروان از خراسان رضوی در ساعت 15:40 به مدینه اعزام خواهند شد.

مدیر روابط عمومی حج و زیارت خراسان رضوی تصریح کرد: سه کاروان در قالب پرواز شماره 1616 به تعداد 258 نفر در ساعت 23:10 از فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد به مدینه اعزام می‌شوند.

انتهای پیام
captcha