کد خبر: 4163047
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۷

نوزدهمین دوفصلنامه «مطالعات تطبیقی قرآن و حدیث» المصطفی منتشر شد

به همت مجتمع آموزش عالی فقه، نوزدهمین شماره دوفصلنامه مطالعات تطبیقی قرآن و حدیث جامعةالمصطفی العالمیه منتشر شد.

نوزدهمین دوفصلنامه «مطالعات تطبیقی قرآن و حدیث» المصطفی منتشر شد

به گزارش خبرنگار ایکنا، نوزدهمین شماره دوفصلنامه علمی ـ ترویجی مطالعات تطبیقی قرآن و حدیث به همت مجتمع آموزش عالی فقه جامعةالمصطفی با شش مقاله خواندنی منتشر شد.

تقویم شمسی در تفسیر فریقین نوشته محمدفاکر میبدی، بررسی مقایسه‌ای بین تفسیر المیزان و پرتوی از قرآن در آیات علمی قرآن به قلم محمدجواد یزدی و علی نبی‌اللهی، بررسی مفهوم «الا ان یشاءالله ربنا» در آیه ۸۹ سوره مبارکه اعراف از دیدگاه مفسران شیعه و سنی نوشته عزت الله مولایی‌نیا و فاطمه ایمن شهیدی، تفسیر تطبیقی آیه صادقین در تفاسیر امامیه و زیدیه به قلم فاطمه زاهدی و سیدمحمدعلی داعی‌نژاد، بررسی تطبیقی جامعیت موضوعی قرآن از دیدگاه علامه طباطبایی و علامه جوادی آملی اثر علی خلیل‌پور و بررسی تطبیقی قاعده «جری و تطبیق» آیات قرآن نوشته سید شاه گل حسین سجادی از جمله مقالات انتشار یافته در این شماره از دوفصلنامه هستند.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند از طریق نشانی http://pg-h.journals.miu.ac.ir به سامانه اینترنتی این نشریه دسترسی داشته باشند.

انتهای پیام
captcha