کد خبر: 4178845
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۲

کسب سه رتبه برتر بقاع متبرکه خراسان رضوی در جشنواره ملی «سلاله»

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از کسب سه رتبه برتر بقاع متبرکه خراسان رضوی در جشنواره ملی «سلاله» با برگزاری بخش پایانی این جشنواره خبر داد.

حجت‌الاسلام جمال ایزدی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضویحجت‌الاسلام جمال ایزدی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از استان گفت: با برگزاری نخستین دوره جشنواره فرهنگی، اجتماعی، قرآنی و مدیریتی آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه با عنوان «سلاله»، سه بقعه متبرکه خراسان رضوی موفق به کسب مقام‌های برتر در مرحله کشوری شدند.

وی افزود: در این جشنواره ملی، از خراسان رضوی، 33 بعقه شرکت کردند که از این میان 6 بقعه متبرکه شامل آستان مقدس امام‌زاده سیدحمزه(ع) و امام‌زاده سیدمحمد(ع) کاشمر، آستان مقدس امام‌زاده یحیی(ع) باغشن، آستان مقدس امام‌زاده سیدابوالقاسم(ع) شهرستان زبرخان، آستان مقدس امام‌زاده یحیی بن زید(ع) میامی و بقعه متبرکه خواجه اباصلت هروی(ع) مشهد به مرحله استانی راه یافتند.

ایزدی ادامه داد: پس از داوری مرحله کشوری جشنواره «سلاله» از مجموع بقاع راه‌یافته به مرحله استانی سه بقعه شامل آستان مقدس امام‌زاده سید محمد(ع) کاشمر و امام‌زاده یحیی بن زید(ع) میامی مشهد موفق به کسب مقام برتر شدند. همچنین در بخش موضوعی این جشنواره، آستان مقدس امام‌زاده سیدحمزه(ع) کاشمر به مقام برتر دست یافت.

ایزدی گفت: جشنواره «سلاله» در چهار محور فرهنگی، اجتماعی، قرآنی و مدیریتی و عمرانی برای اولین بار برگزار شد. در حوزه فرهنگی، به استقرار هیئات در بقاع متبرکه و سبک زندگی پرداخته شده و در حوزه اجتماعی، بحث «قرار دوازدهم» و «شمیم خدمت» از مواردی بود که مد نظر قرار گرفت.

انتهای پیام
captcha