کد خبر: 4186230
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴

برگزاری نمایشواره «راز پنهان در کوچه‌های بنی‌هاشم»

شهردار منطقه ۱۳ از برپایی نمایشواره فرهنگی-هنری «راز پنهان در کوچه‌های بنی‌هاشم» به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) خبر داد.

برگزاری نمایشواره فرهنگی و هنری فاطمی در منطقه 13 تهرانمحمدهادی علی‌احمدی، شهردار منطقه ۱۳ در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به برگزاری نمایشواره بزرگ فرهنگی - هنری «راز پنهان کوچه‌های بنی‌هاشم» گفت: این نمایشواره به صورت تلفیقی از تئاتر زنده، نمایش رادیویی و دکور و روایتگری است که از ۱۳ تا ۳۰ آذرماه از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در نبش خیابان محوی واقع در خیابان پیروزی در معرض دید علاقه‌مندان است.

وی افزود: در این نمایشواره، گوشه‌هایی از مصائب وارد آمده بر تنها دخت گرانقدر پیامبر اکرم(ص)، پس از شهادت آن بزرگوار در فضایی الهام گرفته از معماری مدینه منوره اجرا می‌شود. 

علی‌احمدی با تأکید بر ضرورت گرامیداشت ایام فاطمیه، از حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان نماد اقتدار و صبر و استقامت یاد کرد و گفت: این ایام بهترین فرصت برای شناخت حضرت فاطمه(س) است و در این راستا، ویژه‌برنامه‌هایی به همت اداره فرهنگی و سرای محلات برگزار می‌شود. 

وی یادآور شد: طی روزهای گذشته، مدیرکل فرهنگی، معاون اجتماعی و فرهنگی سپاه محمد رسول الله و مدیر فرهنگی شهرداری منطقه ۱۳ از نمایشواره بزرگ فرهنگی - هنری در آستانه ایام عزاداری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) بازدید کردند.

انتهای پیام
captcha