کد خبر: 4294281
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸

آغاز پذیرش بدون آزمون جامعه الزهرا (س) در سطوح ۲ و ۳

پذیرش بدون آزمون جامعه الزهرا(س) در سطوح ۲ و ۳ ویژه گروه‌های واجد شرایط از ۲۳ تیر آغاز شد.

ارسال/ آغاز پذیرش بدون آزمون جامعه الزهرا در سطوح ۲ و ۳به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جامعه‌الزهرا(س)، اشرف‌السادات ارمکان، مدیرکل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا(س)، گفت: پذیرش بدون آزمون جامعه الزهرا در سطوح ۲ و ۳ از امروز آغاز شده و تا ۳۱ تیر ادامه دارد.
 
وی افزود: گروه‌های واجد شرایط پذیرش بدون آزمون در سطح ۲ شامل دانش‌آموزان رشته معارف اسلامی سراسر کشور، فارغ‌التحصیلان همه رشته‌های نظری، فنی حرفه‌ای و کارودانش با معدل ۱۷ و بالاتر و دارندگان مدرک حفظ قرآن کریم از مراکز معتبر هستند.
 
مدیرکل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا(س)، ادامه داد: در سطح ۳ در ۱۳ رشته حضوری، ۵ رشته مجازی و ۳ رشته غیرحضوری ثبت نام صورت می‌گیرد.
 
وی یادآوری کرد: گروه‌های واجد شرایط برای مقطع سطح ۳ شامل دانش‌آموختگان سطح ۲ جامعه الزهرا با معدل ۱۸ و بالاتر، دانش‌آموختگان سطح ۲ سایر مراکز حوزوی با معدل ۱۹ و بالاتر، فارغ‌التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه‌های امام صادق(ع) و شهید مطهری با معدل ۱۹ و بالاتر و فارغ‌التحصیلان کارشناسی دانشگاه باقرالعلوم(ع) و موسسه امام خمینی (ره) در یکی از ۷۲ رشته همسو با معدل ۱۹ و بالاتر هستند.
 
مدیرکل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا(س)، بیان کرد: دفترچه راهنمای سطوح ۲ و ۳ هم اکنون در سامانه پذیرش به نشانی https://paziresh.jz.ac.ir/news/view?id=431 بارگذاری شده است و علاقه‌مندان تا ۳۱ تیر فرصت دارند برای ثبت نام به این سامانه مراجعه و پس از دریافت دفترچه راهنما و مطالعه شرایط، اقدام به ثبت نام کنند.
انتهای پیام
captcha