کد خبر: 4347320
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۸

دختران ایران درس حماسه و دشمن‌شناسی را از مکتب اهل‌ بیت(ع) آموخته‌اند

مدیر جامعه‌الزهرا(س) در پیامی به مناسبت میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر، با تأکید بر جایگاه والای «عالمه غیرمتعلمه» در تاریخ تشیع، حماسه‌سازی امروز زنان و دختران ایران را مکمل مجاهدت‌های رزمندگان و مردان میدان دانست. سیده‌زهره برقعی در این پیام ضمن تبیین شکست تاریخی دشمن در استفاده ابزاری از جنبش‌های زنانه، بر رسالت جامعه‌الزهرا در تربیت بانوان تمدن‌ساز و بصیر در گام دوم انقلاب اسلامی تأکید کرد.

ارسال/ پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به مناسبت ولادت حضرت معصومه و روز دختربه گزارش ایکنا، سیده‌زهره برقعی؛ مدیر جامعه الزهرا(س) در پیام تبریکی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، حماسه‌سازی امروز دختران و زنان ایران اسلامی را درسی از مکتب بانوان پاک‌سرشت خاندان عصمت و طهارت همچون حضرت معصومه(س) عنوان کرد.

متن این پیام تبریک بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یا فاطمه إشفعی لی فی الجنّه فإنّ لک عندالله شأناً من الشأن

حضرت فاطمه معصومه(س) بانوی باعظمت و باکرامتی است که به یمن وجود پربرکت و مبارکش، روز ولادتش را موعدی برای تکریم دختران این سرزمین و «روز دختر» نام نهاده‌اند. اخلاص در بندگی و طهارت روحی در کنار آگاهی و دانشی که از دریای بیکران ائمه اطهار(ع) بر قلب ایشان تابیده بود آن بانوی بزرگوار را به مقام عالمه غیرمتعلمه و شفیعه روز محشر رساند.

امروز دختران و زنان ایران اسلامی در روزهایی که شاهد تقابل بزرگ جبهه حق و باطل هستیم با تأسی از بانوان گرانقدر تاریخ تشیع از جمله حضرت معصومه(س) و با درک جایگاه خود در خانه و خانواده و اجتماع، جلوه‌های بی بدیلی از ولایتمداری، دشمن‌شناسی، زمان‌شناسی و اقدام آگاهانه را رقم زده‌اند و در این مسیر چنان درخشیده‌اند که حماسه‌آفرینی آنان در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی ثبت و ضبط خواهد شد.

دشمن زبون که روزی به گمان باطل خود راه سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از طریق جنبش‌های زنان پیگیری می‌کرد امروز در برابر حضور حماسی آنان در خیابان‌ها برای دفاع از نظام و انقلاب اسلامی به‌عنوان مکمل حماسه‌سازی رزمندگان جان برکف و تدابیر مردان میدان دیپلماسی، همه نقشه‌ها و توطئه‌های خود را نقش بر آب می‌بیند و این امر باعث عصبانیت او شده به گونه‌ای که با دروغ‌پردازی، تهمت و دشنام می‌کوشد توجیهی برای این شکست تاریخی پیدا کند.

دختران و زنان باغیرت ایران اسلامی درس حماسه، فداکاری و عشق را در مکتب بانوان پاک‌سرشت خاندان عصمت و طهارت(ع) آموخته‌اند و دریافته‌اند که اگر در مسیر حق بر اساس تکلیف گام بردارند چیزی جز زیبایی نخواهند دید. آنان با امام زمان خود عهد بسته‌اند که نسلی را در دامان خود تربیت کنند که سرباز آن حضرت باشد از این رو مانند شیرزنان داغدیده میناب و همه مادران شهدا، در آزمون ذبح اسماعیل‌های خود سربلند بیرون می‌آیند و این همان معنایی است که هیچ یک از مکاتب مادی عصر سود و لذت، یارای درک آن را ندارد.

در پایان ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، اعلام می‌دارم جامعه الزهرا مفتخر است به‌عنوان بزرگترین مؤسسه علمی بین‌المللی شیعی ویژه خواهران، در دومین گام انقلاب اسلامی، با تداوم رسالت خویش در راستای پرورش بانوان متعهد، بصیر، آگاه به زمان و انقلابی، آنچه را در توان دارد برای خدمت به دختران و زنان این مرز و بوم بکار گیرد تا با آموزش علوم اسلامی و انسانی و معارف اسلام و مکتب اهل بیت(ع) و توصیه‌ها و فرمایشات امامَین انقلاب اسلامی، مدل مطلوبی از بانوی تمدن‌ساز مسلمان و زن تراز انقلاب اسلامی را تربیت و به عنوان الگو به جهان معرفی کند.

والسلام علی عباد الله الصالحین

سیده‌زهره برقعی

انتهای پیام
خبرنگار:
علی فرج زاده
دبیر:
سلما آرام
captcha