کد خبر: 1222024
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۷
جهانيان خبر داد

توسعه گردشگری مذهبی در بحث داخلی و خارجی پيگيری می‌شود

معاون گردشگری سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری كشور با تأكيد بر ضرورت توجه به گردشگری مذهبی از توسعه گردشگری مذهبی در بحث داخلی و خارجی خبر داد.


گروه اجتماعی: معاون گردشگری سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری كشور با تأكيد بر ضرورت توجه به گردشگری مذهبی از توسعه گردشگری مذهبی در بحث داخلی و خارجی خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، منوچهر جهانيان، معاون گردشگری سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری كشور عصر جمعه، 13 ارديبهشت‌ماه در حاشيه آغاز به‌كار نخستين همايش بين‌المللی گردشگری زيارت در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی(ع) در جمع خبرنگاران به ارائه آماری از بقاع متبركه در كشور پرداخت و افزود: بيش از 12 هزار بقاع متبركه امامزاده و مكان‌های مقدس و دينی در كشور وجود دارد كه از اين تعداد بيش از سه هزار و 750 بقعه و مكان مذهبی در فهرست آثار ملی به ثبت رسيده است.


وی خاطرنشان كرد: آمار گردشگران زيارتی داخلی در سال گذشته بيش از 50 ميليون نفر بوده كه 65 درصد از گردشگران ورودی به كشور نيز گردشگران زيارتی بودند.


جهانيان ادامه داد: اين گردشگران از كشورهای آذربايجان، عراق، عربستان، امارات متحده عربی، عمان، افغانستان، پاكستان، هندوستان و ليتوانی به ايران اسلامی آمدند.


معاون گردشگری سازمان ميراث فرهنگی كشور با تصريح اينكه توسعه گردشگری مذهبی را در بحث داخلی و خارجی در كشور دنبال می‌كنيم، گفت: 300 ميليون شيعه در دنيا وجود دارد كه اگر بتوانيم سالانه يك درصد از جمعيت شيعه دنيا را به كشور جذب كنيم در يك پرسه زمانی ده ساله پذيرای حداقل 30 ميليون زائر شيعه باشيم.


وی بيان كرد: با تعامل، هم‌انديشی و هماهنگی دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی شركت‌های سرمايه‌گذاری گردشگری زيارتی تشكيل تا از ظرفيت‌های موجود مذهبی در توسعه اقتصادی و گردشگری شهرها استفاده شود.


جهانيان تصريح كرد: نخستين همايش بين‌المللی گردشگری زيارت در روزهای 11 و 12 ارديبهشت‌ماه جاری در مشهد، 13 و 14 در شيراز و 15 و 16 ارديبهشت‌ماه جاری در قم برگزار می‌شود.


اين مقام مسئول با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره زيارت گفت: اين جشنواره با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری و مذهبی در سه شهر مشهد، شيراز و قم برگزار می‌شود.

captcha