کد خبر: 1223672
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱

مسئولان ‌برای تقویت بعد معنوی جامعه تلاش کنند

امام جمعه قزوين ‌گفت ‌هدف ما بايد تلاش برای آخرت باشد تا زمينه‌هايی را فراهم كنيم كه مردم به‌سمت حلال و معنويت هدايت شوند؛ در واقع وسيله راحتی مردم را فراهم كنيم.


گروه اجتماعی: امام جمعه قزوين ‌گفت: ‌هدف ما بايد تلاش برای آخرت باشد تا زمينه‌هايی را فراهم كنيم كه مردم به‌سمت حلال و معنويت هدايت شوند؛ در واقع وسيله راحتی مردم را فراهم كنيم.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، آيت‌الله هادی باريك‌بين، نماينده ولی فقيه در استان قزوين روز دوشنبه، 16 ارديبهشت‌ماه در ديدار اعضای شورای شهر قزوين بيان کرد: مطابق نص قرآن كريم ما نبايد گرفتار دنيا شويم و مقيد اين دنيا نباشيم و از آخرت غافل شويم زيرا آخرت اصل است.


وی ادامه داد: خانه آخرت، خانه زندگی است و هر آنچه آنجا هست، حيات است و زندگی دارد و بايد آخرت را هدف قرار دهيم در همين سوره آمده است كه هر‌كس در راه خدا جهاد كند خداوند مسير هدايت را برای آنها باز می‌كند امروز نيز در دوران ما امام بزرگوار و شهدای عزيز ما مانند شهيد رجايی و باهنر چون جهاد كردند خداوند راه هدايت را برای آنها باز كرد


امام جمعه قزوين اضافه كرد: هدف ما بايد تلاش برای آخرت باشد تا زمينه‌هايی را فراهم كنيم كه مردم به‌سمت حلال و معنويت هدايت شوند؛ در واقع وسيله راحتی مردم را فراهم كنيم.


وی عنوان کرد: همواره تأکید رهبری بر این موضوع بوده که خداوند سبحان را همواره حاضر و ناظر در كارهای خود بدانيد و اين مسئله خيلی مهمی است كه انسان خود را بنده خدا بداند چراكه بالاترين مقام، مقام بندگی است و ما نیز در نماز قبل از شهادت دادن به رسالت پيامبر(ص)، عبوديت و بندگی خداوند رحمان را شهادت می‌دهيم و ما بايد خود را در مسير بندگی قرار دهيم.


وی تصريح كرد: در حال حاضر ‌ما مسئولان‌ در محضر خدا هستيم و بايد مواظب باشيم كه اين پولی كه به‌دست ما می‌دهند، بيت‌المال است و ما بايد آن را به افراد متخصص، متعهد و متدين بسپاريم و بر اساس موازين اسلامی عمل كنيم.


آيت‌الله باريك‌بين خاطرنشان كرد: برای نمونه يك مهندس معمار در كار معماری تبحر و تخصص بسياری دارد اما در جهات مذهبی و دينی بسيار دقت نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌كند بنابراين ممكن است مشكلی به‌‌‌‌‌‌‌وجود آيد از اين‌رو بايد شما عزيزان ناظرهايتان قوی و توانمند باشند و با مسائل شرعی آشنا باشند و بر اساس موازين شرعی عمل كنند.


وی افزود: با توجه به تأكيدات مقام معظم رهبری، خدمتی كه به مردم می‌كنيد را عبادت بدانيد زيرا كاری كه برای مردم باشد، تقرب به خداوند است، در خدمت به مردم احساس كنيد در حال نماز هستيد و بايد كار را از ابتدا تا انتها برای خدا انجام دهيم.


امام جمعه قزوين اعلام كرد: مردم قدردان هستند و زمانی‌كه مسئولان كار می‌كنند و اگر كارهای خوب انجام دهند، مردم رضايت‌شان را اعلام می‌كنند و اين رضايت مردم برای شما مؤثر است البته اين بيت‌المال مردمی غير از بيت‌المال دولتی است بنابراين بايد بسيار دقت‌ شود، الحمدالله در اين دوره شورا كارهای بسيار خوبی انجام داده است.


وی يادآورشد: ان‌شاءالله مردم شريف ما در انتخابات با نيت قربت به افراد متدين، دلسوز و كاری رأی دهند؛ شهر ما يك شهر مذهبی است و پايه‌های حكومت و قانون اساسی ما نيز برگرفته از قرآن است و بايد زمينه‌های قرآنی شدن جامعه بيش از پيش فراهم شود.

captcha