کد خبر: 1232832
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹
اسدی تأكيد كرد

ضرورت برنامه‌ريزی و مديريت در امور عبادی

معاون اداری ـ مالی شهرداری شيراز با تأكيد بر اهميت اقامه نماز، بر لزوم وجود برنامه‌ريزی و مديريت در امور عبادی تأكيد كرد.


گروه اجتماعی: معاون اداری ـ مالی شهرداری شيراز با تأكيد بر اهميت اقامه نماز، بر لزوم وجود برنامه‌ريزی و مديريت در امور عبادی تأكيد كرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، محمدحسن اسدی، معاون اداری ـ مالی شهرداری شيراز عصر پنج‌شنبه، دوم خردادماه در نشست دبيران اقامه نماز دستگاه‌‌های اجرايی استان فارس در شيراز گفت: نماز به انسان بصيرت دينی می‌دهد چنانچه كه تقوا نيز به بصيرت و فرقان می‌بخشد.


وی با تأكيد بر اينكه در امور عبادی بايد برنامه‌ريزی و مديريت وجود داشته باشد، افزود: جهت اقامه نماز، بايد از يك امام جماعت جامع و عادل بهره ببريم؛ بايد مردم را از طريق آداب و اخلاق و نشاط به نماز ترغيب كنيم و نظم و ‌هماهنگی در صفوف نماز جماعت را برقرار كنيم.


معاون اداری ـ مالی شهرداری شيراز در ادامه سخنان خود به ارائه گزارشی از فعاليت‌های شهرداری شيراز در اقامه نماز اشاره كرد و گفت: به دليل اينكه شهرداری مديريت و خدمات شهری را برعهده دارد، تلاش بر اين شد تا بخش زيادی از فعاليت‌های آن به سمت مديريت فرهنگی و اجتماعی سوق پيدا كند بنابراين وظيفه آن از همه دستگاه‌ها سنگين‌تر است.


وی ادامه داد: پيگيری و مساعدت در جهت رفع مشكلات عمرانی در ساخت مساجد در شهر و ساخت گلدسته، مساعدت و مشاركت در نصب سيستم وايرلس در خيابان‌های زند و منتهی به مصلی نماز جمعه، پخش اذان در 44 پارك، نصب قبله‌نما در بوستان‌ها، احداث 18 نمازخانه و 6 سكو در پارك‌ها از جمله فعاليت‌های شهرداری شيراز در امراقامه نماز است.


اسدی خاطرنشان كرد: شهرداری شيراز در حال حاضر 25 امام جماعت را جهت اقامه نماز ظهر و عصر در نمازخانه‌های ساختمان‌های شهرداری به همكاری دعوت كرده است.


اين مقام مسئول، برگزاری نماز جماعت در 6 بوستان شيراز در ايام تابستان، تعمير و تجهيز 25 نمازخانه شهرداری، برگزاری نماز جماعت در كمپ‌های نوروزی، برگزاری مستمر جشنواره‌های قرآنی و فرهنگ نماز، عضويت فعال در دو كميته توسعه و ترويج ستاد اقامه نماز، آماده سازی مسجد جهت اعتكاف، تبليغ و ابلاغ تأكيد بر ساخت نمازخانه در مراكز تجاری و تهيه سرويس اياب و ذهاب به صورت رايگان هر هفته در نماز جمعه از ديگر فعاليت‌های شهرداری شيراز در اقامه نماز برشمرد.

captcha