کد خبر: 1242194
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴

همايش «تجلی حماسه سياسی» در رشت برگزار شد

در آستانه انتخابات 24خرداد، همايش «تجلی حماسه سياسی» با حضور مسئولين استانی و فعالان صنعت، معدن و تجارت گيلان برگزار شد.


گروه اجتماعی: در آستانه انتخابات 24خرداد، همايش «تجلی حماسه سياسی» با حضور مسئولين استانی و فعالان صنعت، معدن و تجارت گيلان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، محمد اكبرزاده، معاون سياسی و امنيتی استانداری گيلان در همايش «تجلی حماسه سياسی» در رشت كه روز گذشته، 22خردادماه با حضور مسئولين استانی و فعالان بخش صنعت، معدن و تجارت گيلان در رشت برگزار شد، ضمن قدردانی از حضور پرشور صاحبان صنايع و اصناف گيلان در اين همايش، گفت: تاريخ پرفراز و نشيب ما گويای اين واقعيت است كه ملت ايران بحران‌های بزرگی را با موفقيت از سرگذرانده و توانسته با همت و عزم و اراده و دين باوری به پيروزی و موفقيت دست يابد.


وی حضور در صحنه انتخابات 24 خرداد را صحنه ديگری از نمايش عزم و اراده ملت ايران قلمداد كرد و افزود: حضور در پای صندوق‌های رأی ميثاقی دوباره با آرمغان‌های امام راحل(ره) و شهدای اسلام و انقلاب است.


اكبرزاده انتخابات 24 خرداد را آزمون بزرگ ملت ايران عنوان كرد و ادامه داد: در اين روز با حضور حداكثری ملت شريف ايران پای صندوق‌های رأی، سند اعتلای جاودانه كشور به امضا می‌رسد.


كبری مهرورز، مديركل سياسی و انتخابات استانداری گيلان نيز در اين همايش با اشاره به نقش مهم فعالان اقتصادی استان در خلق حماسه‌ای باشكوه، افزود: اين بخش جامعه با جايگاه ارزشمند و مقتدر خود در تشويق مردم به حضوری پرشور در انتخابات نقش مهمی دارند .


جانشين رئيس ستاد انتخابات گيلان تصريح كرد: قرار دادن حماسه در كنار سياست و اقتصاد از سوی معظم له، بيانگر حساسيت‌های سال جاری است و همه دست اندركاران و فعالان بخش‌های مختلف بايد با تبعيت از بيانات رهبر معظم انقلاب با تلاش فراوان گام‌های بلندتری برای توسعه كشور در دهه پيشرفت و عدالت بردارند.


وی افزود: مشاركت سياسی، زمينه‌ساز اعتماد مردم به مسئولان و سرمايه‌ای اجتماعی و ضرورتی شرعی و تكليفی الهی است و نظام سياسی اسلامی بدون حضور ملت در صحنه معنا نمی‌يابد و اين حضور موجب حفظ و تقويت نظام خواهد بود .


جانشين رئيس ستاد انتخابات گيلان آگاه‌سازی افراد جامعه از حقوق اجتماعی خود، شرح اهميت حضور در پای صندوق‌های رای، شرح ابعاد شرعی و توجه به وضعيت حساس كشور در مواجهه با استكبار جهانی را از راهكارهای آگاه‌سازی مردم برای حضور در انتخابات عنوان كرد .


علی منتظری، رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان در اين همايش با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان «سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی» از سوی مقام معظم رهبری، گفت: از آنجا كه بخش عظيمی از حماسه اقتصادی برعهده بخش توليد و صنعت كشور است از اين رو وظيفه اين بخش در ايجاد حماسه سياسی نيز يكی از مهم‌ترين وظايف محوله بر اين حوزه است.


وی تصريح كرد: با توجه به تحريم‌های جهان غرب بر ملت ايران كه به زعم خودشان تحريم‌های فلج‌كننده‌ای بر ملت ما وارد آوردند، اما خوشبختانه تحريم‌ها تأثير چندانی بر نگرش و رويكرد ملت ما نداشته و همچنان شاهد رشد و شكوفايی كشور در حوزه‌های مختلف علمی، اقتصادی، صنعتی و ... بوده‌ايم.


منتظری با اشاره به درپيش بودن حماسه بزرگ سياسی در 24 خرداد، متذكر شد: دشمنان ملت ايران هم اكنون چشم انتظار فرارسيدن اين روز سرنوشت‌ساز هستند تا بار ديگر صلابت و ايستادگی ملت ايران را مورد سنجش قرار دهند.


رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان خاطرنشان كرد: شايسته است با حضوری پرشور و فعال در صحنه انتخابات مهر تأييدی بر بی‌اثر بودن تحريم‌ها و اعمال فشارها بزنيم، تا نشان دهيم كه دشمن همانند ديگر صحنه‌ها در اين صحنه هم نتوانسته موفق و پيروز باشد.


يادآور می‌شود، در اين نشست همچنين معاونت اقتصادی اداره‌كل اطلاعات گيلان به ارائه سخنان خود در خصوص راهكارهای افزايش مشاركت سياسی و حضور پرشور در انتخابات پرداخت.

captcha