کد خبر: 1265265
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۳

احداث 14 باب مسجد در شهرك‌های مسكن مهر ‌هرمزگان

مديركل راه و شهرسازی استان هرمزگان از احداث 14 باب مسجد در شهرك‌های مسكن مهر در حال احداث این استان خبر داد.


گروه اجتماعی: مديركل راه و شهرسازی استان هرمزگان از احداث 14 باب مسجد در شهرك‌های مسكن مهر در حال احداث این استان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل راه شهرسازی هرمزگان، زنديه وكيلی، مديركل راه و شهرسازی هرمزگان با اشاره به ضرورت تأمين زيرساخت‌های فرهنگی در سايت‌های مسكن مهر اظهار كرد: از زمان احداث مسكن مهر يك مدرسه نيز در رودان و يكی هم در بندرلنگه احداث شده است.


وی در ادامه بيان كرد: تاكنون 12 ‌مدرسه نيز در سايت‌های مسكن مهر احداث شده است كه از زمان احداث مسكن مهر هشت ‌مدرسه در بندرعباس، دو باب مدرسه در ميناب، يكی ‌مدرسه نيز در رودان و يكی ‌هم در بندرلنگه احداث شده است.


مديركل راه و شهرسازی هرمزگان خاطرنشان كرد: تاكنون 600 هكتار از اراضی ملی به تعاونی‌های مسكن واگذار شده كه بخشی از زمين‌های واگذاری برای اماكن عمومی از جمله مدارس، مساجد، فضاهای سبز، سالن‌های ورزشی و مراكز تجاری در‌نظر گرفته شده است.


captcha