کد خبر: 1275090
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰

وقف عامل ترويج فرهنگ دينی در جامعه است

نماينده مردم شهرهای سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شورای اسلامی، از وقف به‌عنوان مروج فرهنگ دينی در جامعه نام برد و گفت وقف ترويج فرهنگ دينی و اعتقادات ما است كه بايد به‌درستی در جامعه پياده و نهادينه شود.


گروه اجتماعی: نماينده مردم شهرهای سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شورای اسلامی، از وقف به‌عنوان مروج فرهنگ دينی در جامعه نام برد و گفت: وقف ترويج فرهنگ دينی و اعتقادات ما است كه بايد به‌درستی در جامعه پياده و نهادينه شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن‌(ايكنا) شعبه كردستان، احسن علوی، نماينده مردم شهرهای سنندج، ديواندره و كامياران در مجلس شورای اسلامی در نشستی كه با حضور ‌مديران ادارات اوقاف شهرستان‌ها استان يكشنبه، 27 مردادماه در محل اين ادره‌كل بر‌گزار شد، گفت: وقف بهترين اهرم برای ترويج دين و احكام الهی در جامعه است چرا‌كه اين سنت حسنه یکی از بهترين نمونه اعلای باقيات صالحات و پرسودترين معامله در مسير زندگی انسان است.


وی از وقف به‌عنوان مروج فرهنگ دينی در جامعه نام برد و اظهار كرد: وقف ترويج فرهنگ دينی و اعتقادات ما است كه بايد به‌درستی در جامعه پياده و نهادينه شود.


علوی با بيان اينكه در حال حاضر كشور با تحريم‌های اقتصادی شديدی مواجه است، افزود: در اين شرايط اقتصادی اوقاف رسالت سنگينی را برعهده دارد كه اين سنت حسنه و اقدام خيرخواهانه پايدار بوده و نيازمند اطلاع‌رسانی مناسب بين اقشار مختلف جامعه است.


وی اعلام كرد: وقف كمك بسياری به پيشرفت جامعه می‌کند و با توجه به مشكلات اقتصادی امروز جامعه دست‌اندركاران اين نهاد بايد فراتر از چهارچوب‌های سازمانی حركت كنند تا با نهادينه‌سازی فرهنگ اين سنت حسنه بين اقشار مختلف جامعه زمينه را برای حل مشكلات اقتصادی مردم فراهم كنند.


نماينده مردم ‌در مجلس با اشاره به تعداد مساجد استان كردستان، عنوان كرد: توسعه مساجد از اولويت‌هاست و حل مشكلات روحانيان استان بايد با تعهد انجام گيرد.


وی درباره مشكلات اقتصادی اقشار مختلف استان و نقش وقف در حل آنان، ادامه داد: استان كردستان دارای نخبه‌های فراوانی است كه اختراعات و دستاوردهای علمی بسيار ارزشمندی را برای مردم استان به ارمغان آورده‌اند اما متأسفانه به‌دليل نبود حمايت‌های مالی پيشرفت علم در مضيقه قرار گرفته و نخبه‌های استان مجبور به قطع تحقيقات و جستجو به‌دنبال كار برای رفع نيازهای اقتصادی خود هستند كه بايد مسئولان استان در اين رابطه به‌ويژه اوقاف دست در دست هم بدهند و راهگشای مشكلات اين‌چنينی باشند.


علوی در مورد بررسی و ايجاد تفاهم درمورد درخواست‌ها و انتقادهای مردم از اداره‌كل اوقاف و امور خيريه تأكيد كرد و يادآور شد: اميد است با تدابير و فعاليت‌های مديركل اوقاف و امور خيريه استان جلساتی با اقشار مختلف جامعه در مورد پيشرفت مسائل اوقافی برگزار شود.

captcha