کد خبر: 1311754
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱

برنامه‌های هفته قرآن دانشگاه قم اعلام شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل امور قرآنی دانشگاه قم برنامه‌های هفته قرآن این دانشگاه را اعلام کرد.


محمد علی اسدتاش، مدیرکل امور قرآنی دانشگاه قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه قم،گفت:هفته قرآن در دانشگاه قم از امروز 15 آبان ماه لغایت 22 آبان با اجرای برنامه‌های باشکوه برگزار خواهد شد.



وی اعلام برنامه و شعارهای قرآنی از طریق ویدئو پروژکتور مسجد بین الصلاتین وارسال پیامک به اساتیدو دانشجویان و کارکنان را از جمله برنامه‌های لاین هفته ذکر کرد.



وی بیان کرد:اختصاص روزیکشنبه و دوشنبه 19 و 20 آبان پس از نماز ظهر و عصر در هفته قرآن به محفل قرآنی جلوه های نور جهت قرائت یکی از چهره‌های ممتاز قرآنی و طرح مباحث تدبر در قرآن پیرامون پرتوی از ولایت در قرآن دیگر برنامه ما به شمار می‌رود.



اسدتاش هم چنین به بر قراری کارگاه تصحیح قرائت نماز در ورودی و خروجی مسجد الغدیر بعد از نماز ظهر و عصر اشاره کرد و افزود: دیدار جمعی از دانشجویان قرآنی با آیت‌الله العظمی جوادی آملی نیز دیگر برنامه‌ای است که روز پنج شنبه هفته جاری برگزار خواهد شد.



وی گفت: ا جرای4 نمایشنامه قرآنی پندهایی ازقرآن توسط گروه هنری معراج ازموسسه کربلایی کاظم ساوجی  و فضاسازی دانشگاه با شعارهای قرآنی از دیگر برنامه‌های ما در هفته قرآن به شمار می روند.



وی هدف از ایجاد هفته قرآن در دانشگاه قم را ایجاد انس و الفت بیشتر دانشجویان با مفاهیم ارزشند قرآن ذکر کرد و افزود: قرآن دستور زندگی بشر است و قشر دانشجو با توجه به قرار گرفتن در سنین جوانی باید برنامه زندگی مناسب دنیوی را از قرآن دریافت کنند.

captcha