کد خبر: 1324552
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۷
سردار نقدی:

اقدام فرهنگی در زمینه بدحجابی مشاهده نمی‌‌شود

گروه اجتماعی: رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز برخی معتقدند که نیروی انتظامی نباید برخوردهایی با بدحجابی داشته باشد و اعمال مقررات کنند. آنها می‌گویند که اینگونه اقدامات باید به صورت فرهنگی رفع شود؛ از سمت دیگر ما هیچگونه اقدام فرهنگی در این زمینه مشاهده نمی‌کنیم.


سردار محمدرضا نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در طی سخنرانی خود در همایش تجلیل از پیشتازان رجعت به حجاب برتر گفت: همایش امروز مهم‌ترین اجتماع و همایش بسیجیان پس از اجتماع مجمع بزرگ فرماندهان بسیج در محضر ولی فقیه بوده است واین جلسه مهم‌ترین جلسه هفته بسیج است.



وی افزود: برگزاری این جلسه افتخاری بسیار مهم و شکوهمند و نشان و طلیعه جهاد فرهنگی، اسلام، دین، عقل، خرد و مبتنی بر فطرت پاک انسان‌ها است.



نقدی خاطر نشان کرد: موانع بیرونی و درونی که بر انسان‌ها فائق آمده مرتفع شود و انسان‌ها به حقیقت واقعی اسلام دست پیدا کنند در مقابل اسلام و آیین آن سر تسلیم فرود خواهند آورد.



رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه به بیان موانع درونی و بیرونی پرداخت و گفت: جنگ تبلیغاتی و دروغ‌بافی از موانع بیرونی و هم‌چنین بخل، حسد و هم‌چنین رذایل اخلاقی از جمله مواردی هستند که به عنوان موانع درونی به شمار می‌آیند که باید با این موانع به جدیت برخورد و از آنان عبور کرد.



وی اشاره کرد: حقیقت اسلام، حقیقتی مبتنی بر فطرت انسان‌ها است و همه انسان‌ها بر اساس فطرت متولد شده‌اند و این پاکی را باید به نحو شایسته احیا کرد.



نقدی اظهار کرد: خواهران محجبه که چادر را به عنوان حجاب انتخاب کرده‌اند موانع بیرونی و درونی را از بین برده و بر آن غلبه کرده‌اند و حقیقت اسلام را به درستی  درک کرده‌اند.



رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: اکنون دشمن با هجوم گسترده رسانه‌ای و هم‌چنین از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های گسترده فسادپراکنی اینترنتی به دنبال این است که  در راه فهم حقیقت اسلام برای بخش‌‌هایی از جامعه مانع‌ و سدهایی ایجاد کند و این در حالی است که اکنون خواهران بسیجی ما سدها را شکسته‌ و به همگان ثابت کرده‌اند که شکستن این سدها امکان‌پذیر است.



نقدی با تاکید بر این‌که موفقیت بزرگ امروز در عرصه حجاب را مدیون احیای امر به معروف و نهی از منکر هستیم، گفت: این امر بیانگر این امر است که حرکتی خوب و سازنده در کشور شروع  شده است.



وی ابراز داشت: برخی افراد تصور می‌کنند که امر به معروف و نهی از منکر مخصوص افراد‌ی خاص است که این افراد باید دارای کارت‌ شناسایی و پست سازمان باشند  تا به امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بپردازند این در حالی است که بسیجیان این تصور را تغییر داده و نشان دادند که امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه مردم است و این اقدام باید از دایره‌های نزدیکان به افراد یعنی خانواده و محله شروع شود.



رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان این‌که اکنون این فریضه الهی آغاز شده است و طلیعه آینده‌ای باشکوه را به ما نشان می‌دهد، اظهار کرد: اکنون به برکت اخلاص بسیجیان راه‌ها انجام و حل مشکلات پیش‌روی برخی برنامه‌ها را شناسایی کرده‌ایم و با این راه‌ها به بهترین شیوه مشکلات را مرتفع خواهیم کرد که این راه‌ها بزرگترین ضربه به دشمن است.



نقدی تصریح کرد: دشمن بداند که ما راه را که همان امر به معروف و نهی از منکر است پیدا کرد‌ه‌ایم و تمام هزینه‌هایی که دشمنان برای تأسیس ماهواره‌ها و شبکه‌های اینترنتی انجام داده‌اند را به هدر داده‌ایم.



نقدی با انتقاد از آموزش‌و‌پرورش نسبت به فرهنگ‌سازی در دانش‌آموزان گفت: آموزش‌و‌پرورش باید در مدارس فرهنگ حجاب و عفاف را به دانش‌آموزان منتقل کند که در این راه کوتاهی‌هایی داشته است متاسفانه ترویج فرهنگ غربی در مهدهای کودک بیداد می‌کند و باید برای این مشکل راه‌حلی پیدا کرد.



وی تاکید کرد: تعلیم و تربیت کودکان، نوجوانان و جوانان وظیفه ذاتی بسیج نیست بلکه این اقدام باید از سوی آموزش‌و‌پرورش انجام شود و این امر را باید از مهدها آغاز و در هر مقطعی آن را گسترش دهد تا زمانی که  فرزندان ما پا به عرصه اجتماع می‌گذارند دچار ناهنجاری‌های مختلف نشوند.



وی اضافه کرد: امروز برخی معتقدند که نیروی انتظامی نباید برخوردهایی با بدحجابی داشته باشد و اعمال مقررات کنند. آنها می‌گویند که اینگونه اقدامات باید به صورت فرهنگی رفع شود. از سمت دیگر ما هیچگونه اقدام فرهنگی در این زمینه مشاهده نمی‌کنیم.



نقدی بیان کرد: دشمن باید بداند که خواهران بسیجی هرچه آنها رشته‌اند را پنبه کرده و به همت همین افراد مؤمن و ایثارگر که تمام انقلاب مدیون ایثارها و از جان‌گذشتگی آنها هستند فرهنگ عفاف و حجاب  در جامعه تبیین خواهد شد.



گفتنی است: همایش تجلیل از پیشتازان رجعت به حجاب برتر از سوی سازمان بسیج جامعه زنان امروز 6 آذر در محل سفارت سابق آمریکا برگزار شد.

captcha