کد خبر: 1327578
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۱
همزمان با دهه سوم محرم؛

مسابقه فرهنگی «قافله صبر» در حرم رضوی برگزار می‌شود

گروه اندیشه: مسابقه فرهنگی قافله صبر همزمان با دهه سوم محرم ویژه عموم از پنج شنبه، هفتم آذر لغایت شنبه، 16 آذر در جوار بارگاه امام هشتم(ع) برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، نمایندگی آستان قدس رضوی، مسابقه فرهنگی قافله صبر همزمان با دهه سوم محرم ویژه عموم از پنج شنبه، هفتم لغایت شنبه، 16 آذرماه در جوار بارگاه امام رضا(ع) برگزار می‌شود.



روش درست عزاداری، الگوی صبر و استقامت، تفسیر آیاتی از سوره لقمان، امام رضا(ع) و هدایت مردم، رساله حقوق امام سجاد(ع)، مغفرت خواهی و توبه، ارتباطات اجتماعی در کلام رضوی، امر به معروف و نهی از منکر و توصیه‌های اخلاقی ملا حسین‌علی همدانی(ره) از مباحث مطرح شده در مسابقه فرهنگی قافله صبر است.



 انتقال پیام‌های دینی و آشنایی عموم با سیره زندگی ائمه ‌اطهار(ع) در قالب‌های جذاب و پرانگیزش مانند مسابقات از شیوه‌های مؤثر کار فرهنگی است و حضور پرشمار زائران و مجاوران حرم رضوی در گروه‌های سنی و تحصیلی مختلف بر ضرورت پرداختن به ابعاد مختلف زندگی معصومین(ع) و مسائل روز جامعه در اوقات فراغت از زیارت می‌افزاید.



 سؤالات این مسابقه از متن‌های موجود در برگه‌های مسابقه برای افراد بالای 12 سال طراحی شده است که بر این اساس شرکت‌کنندگان باید به پنج سوال تستی و یک سوال تشریحی پاسخ دهند.



 بنا بر این گزارش، با برندگان این مسابقه هر روز ساعت 10 الی 12 و 13 الی 16  تماس گرفته خواهد شد و به قید قرعه به آن‌ها هدایایی ارزنده‌ای اهدا می‌شود.



 یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر از نحوه برگزاری مسابقات فرهنگی و اسامی برندگان این مسابقه می‌توانند با شماره 2002569-0511 تماس گیرند.

captcha