کد خبر: 1329941
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰
در المپیاد قرآن جامعة‌المصطفی(ص) صورت می‌گیرد؛

تجلیل از مقام علمی آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی

گروه فعالیت‌های قرآنی: در مراسم پایانی نوزدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث جامعةالمصطفی(ص) از سال‌ها تلاش علمی و قرآنی آیت‎الله‏‎العظمی مکارم شیرازی تجلیل می‏‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‏‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت‎الاسلام والمسلمین محمد فاکر میبدی، عضو هیئت علمی جامعة‎المصطفی(ص) شب گذشته، 11 آذر در دیدار دست‌اندرکاران المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث جامعةالمصطفی(ص) با آیت‌الله‌العظمی مکارم شیرازی گفت: نظر به سال‌ها تلاش و مجاهدت علمی و عملی در راه پاسداشت قرآن و اعتلا و گسترش فرهنگ اصیل قرآنی و سال‌ها رنج و تبعید و تلاش علمی برای پاسداشت از حریم قرآن، این المپیاد امسال در نظر دارد که از مقام آیت‎الله‎العظمی مکارم شیرازی تجلیل به‌عمل آورد.

وی افزود: سال گذشته این مراسم با حضور و تجلیل از شخصیت بزرگ قرآنی کشور و جهان تشیع، آیت‎الله‌العظمی سبحانی برگزار شد؛ نکته جالب اینجاست که در زمانی که سال گذشته از ایشان برای حضور در مراسم تجلیل دعوت به‌عمل آمد، ایشان نپذیرفتند و گفتند تا زمانی که شخصیت بزرگی چون آیت‎‌الله‎العظمی مکارم شیرازی هستند نوبت به شخص دیگری نمی‎رسد زیرا ایشان از تنها مفسران حوزه جهان اسلام هستند که چنین تفسیر فاخری را در این عصر نگاشته‎اند.

آیت‎الله‎العظمی مکارم شیرازی پس از دعوت رسمی، با شرط مفید بودن این حضور برای جهان اسلام دعوت را پذیرفت و خطاب به اعضای برگزاری همایش گفت: یکی از فعالیت‎های اخیر جامعة‌المصطفی(ص) قراردادن سیر مطالعاتی تفسیر نمونه است که در این رابطه باید کارگروه‌‎هایی تشکیل شده و این کتاب را به چند فصل با ویرایش قابل فهم برای طلاب خارجی تقسیم کنند.

این مرجع تقلید جهان اسلام تأکید کرد: این کار باعث فهم تفسیر برای افرادی که تسلط کافی به این گونه متون ندارند می‌شود.

captcha