کد خبر: 1372865
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۵
به مناسبت وفات حضرت معصومه(س)؛

دروس حوزه‌های علمیه قم فردا تعطیل است

گروه حوزه‌های علمیه: دروس حوزه علمیه قم روز دوشنبه به مناسبت سالروز وفات حضرت معصومه (س) تعطیل است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، همزمان با سالروز وفات حضرت معصومه(س) دروس مدارس علمیه شهر مقدس قم، دوشنبه، 21 بهمن‌ماه، برای ارج نهادن به مقام این بانوی بزرگوار تعطیل می‌شود.
ولادت حضرت معصومه(س) در روز اول ذیقعده سال ١٧٣ هجرى قمرى در مدینه منوره واقع شده است. دیرى نپایید که در همان سنین کودکى مواجه با مصیبت شهادت پدر گرامى خود در حبس هارون در شهر بغداد شد. لذا از آن پس تحت مراقبت و تربیت برادر بزرگوارش حضرت على بن موسى الرضا (ع) قرارگرفت.
در سال ٢٠٠ هجرى قمرى در پى اصرار و تهدید مأمون عباسى سفر تبعید گونه حضرت رضا (ع) به مرو انجام شد و آن حضرت بدون این که کسى از بستگان و اهل بیت خود را همراه ببرند راهى خراسان شدند.
یک سال بعد از هجرت برادر، حضرت معصومه (س) به شوق دیدار برادر و ادای رسالت زینبی و پیام ولایت به همراه عده اى از برادران و برادرزادگان به طرف خراسان حرکت کرد و در هر شهر و محلى مورد استقبال مردم واقع مى شد.
حضرت فاطمه معصومه (س) پس از ورود به شهر قم، تنها هفده روز در قید حیات بود و سپس دعوت حق را لبیک گفت و به سوی بهشت برین پرواز کرد. این حادثه در روز دهم ربیع الثانى سال 201 هجری رخ داد.

captcha