کد خبر: 1392189
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۸
آیت‎الله‌العظمی صافی:

اقامه امر به معروف ریشه از بین رفتن گناه در جامعه است

گروه سیاسی: یکی از مراجع تقلید شیعیان در دیدار با خانواده شهید خلیلی تأکید کرد: اقامه امر به معروف و نهی از منکر ریشه از بین رفتن گناه در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی، مرجع تقلید جهان شیعیان 19 فروردین در دیدار با خانواده شهید خلیلی، طلبه آمر به معروف و ناهی از منکر، از خداوند متعال برای ایشان طلب رحمت و مغفرت و برای بازماندگان، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت کرد.

وی با اشاره به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در تعالیم اسلامی گفت: آیات شریفه قرآن و روایات اهل بیت(ع) توصیه بسیاری به این واجب الهی کرده‌اند تا آنجا که امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: و ما اعمال البرّ کلها و الجهاد فی سبیل الله عند الأمر بالمعروف و النهی عن المنکر الا کنفثة فی بحر لجی؛ همه کارهای خیر و جهاد در راه خدا در مقابل امر به معروف و نهی از منکر مانند آب دهان است در برابر اقیانوسی عمیق.

این مرجع تقلید شهادت در راه خدا را بالاترین درجه انسان دانست و خطاب به مادر شهید ناهی از منکر گفت: حضرت رسول اکرم(ص) می‌فرماید: هیچ عملی بالاتر از این نیست که انسان در راه خداوند متعال به مقام شهادت برسد.

استاد برجسته حوزه عنوان کرد: شما هم بدانید که هیچ مقامی بالاتر از این نیست که انسان در راه امر به معروف و نهی از منکر به مقام شهادت نائل بشود. خوشا به حالتان و این مقام، افتخاری است برای خانواده و فرزندان و اعقاب شما.

آیت‎الله‌العظمی صافی در بخش دیگری از بیانات خود با بیان اینکه از بین رفتن ریشه گناهان در جامعه، نیاز به امر به معروف و نهی از منکر همگانی دارد، افزود: اگر همه مردم و مسئولان به این وظیفه شرعی عمل کنند اتفاقات ناگواری مانند آنچه پیش آمده رخ نمی‎دهد. کسانی که در این امر کوتاهی می‎‌کنند، پیش خداوند متعال، گرفتار هستند و مسئولیت دارند.

این مرجع تقلید خطاب به بانوان حاضر در جلسه بیان کرد: شما هم با پوشیدن چادر و حجاب کامل در جامعه دائماً در حال جهاد و امر به معروف و نهی از منکر هستید.

وی ضمن اشاره به مقام شهدا و جانبازان راه امر به معروف و نهی از منکر افزود: شما باید به این کار بزرگی که انجام داده‎اید افتخار کنید که ان‌شاء‌الله مورد قبول حضرت ولی عصر ارواحنا فداه قرار گرفته است.

بنا بر این گزارش، در پایان این دیدار، حاضران یک جلد قرآن کریم و هدایایی از دست مرجع عالیقدر به رسم یادبود دریافت کردند.

captcha