کد خبر: 1404828
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴
خطیب جمعه خلیل‌آباد:

اعتکاف تمرین اتصال به خدا و انقطاع از غیر اوست

گروه سیاسی: ‌اعتکاف تمرین اتصال به خدا و انقطاع از غیر اوست و باید معتکفان با تفکر و اندیشه با راز و نیاز و مناجات با خدا پرداخته و تمرین بکنند که پس از خاتمه اعتکاف همچنان روح معنوی خود را تا سال دیگر حفظ کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضو‌ی، حجت‌الاسلام اباصلت غفاری، خطیب جمعه خلیل‌آباد روز گذشته، 19 اردیبهشت در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان، در‌خصوص فریضه اعتکاف عنوان کرد: برای افرادی که نمی‌توانند در این سنت مهم شرکت کنند، مشارکت در تأمین مایحتاج، اغذیه و همکاری با دست‌اندرکاران سنت اعتکاف بسیار مهم است.
وی اعتکاف را از هدایای الهی دانست و افزود: اعتکاف هم‌ردیف اقامه نماز، حج و طواف عمره و یک امر اصیل عبادی است و روزه که یکی از مبانی خمسه دین است، از شرایط اعتکاف به حساب می‌آید.
وی خواستار تبیین ارزش و جایگاه اعتکاف به‌عنوان یکی از عبادت‌ها شد و اظهار کرد: اعتکاف یک عبادت فردی نیست بلکه جنبه اجتماعی دارد.
خطیب جمعه خلیل‌آباد در ادامه با انتقاد از وضعیت موجود حجاب در سطح جامعه گفت: وضعیت حجاب و پوشش و حتی وضعیت زندگی روزمره هیچ تناسبی با فرهنگ و اعتقادات و مذهب ندارد.
حجت‌الاسلام ‌غفاری با بیان این‌که هر کسی وظیفه دارد در حیطه خودش به این مسائل بپردازد، افزود: در مکتب‌های غربی زن را همانند کالا عرضه می‌کنند و امروز که این وضعیت به فجیع‌ترین وضع خود رسیده و شاهدیم که در جهان غرب و در دنیای لیبرال دموکراسی شخصیت زن دفن ‌شده است.
امام جمعه خلیل‌آباد همچنین به تبیین موضوع «عفاف و حجاب‌» پرداخت و تأکید کرد: زنان نباید با نامحرمان با عشوه و آن‌طور که با شوهر خود سخن می‌گویند حرف بزنند، چرا‌که اینها زمینه گناه را فراهم می‌کند.
غفاری بیان کرد: گرفتن حجاب طبق فرمایش مقام معظم رهبری از ساده‌ترین و آسان‌ترین راه‌های باز کردن عنان‌گسیختگی شهوت است که دشمنان از این راه وارد شدند و بعد از جنگ جهانی اول که حکومت بزرگ عثمانی را متلاشی کردند در‌صدد تضعیف مسلمانان برآمدند.
وی با اشاره به تبلیغ فرهنگ غرب عنوان کرد: اگر‌چه طبق فرموده مقام معظم رهبری‌ فرهنگ غربی خلاصه در هواپیما و وسائل آسایش و غیره نیست و این موارد ظاهر فرهنگ آنها است، سبک زندگی مادی شهوت‌‌آلود‌، گناه‌آلود‌، هویت‌زدا و ضد‌معنویت باطن فرهنگ غربی را شکل می‌دهد.
غفاری در ادامه با اشاره به اینکه مدیریتی جهادی از سوی مردم و مسئولان برای توسعه و جهش در اقتصاد و فرهنگ لازم است، لازمه تحقق مقوله مدیریت جهادی شعار امسال را تلاش و عزم جهادی خالصانه و عاشقانه مردم و مسئولان کشور به مثابه دوران هشت سال دفاع مقدس دانست
امام جمعه خلیل‌آباد در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت و مشکلات این شهرستان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر وضعیت خلیل‌آباد به‌لحاظ اشتغال و مسائل فرهنگی مناسب نیست.
وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌هایی که در این شهر است نباید آمار بیکاران آن در حد بالایی باشد و ضروری است که مسئولان برای این مسئله فکری کنند.

captcha