کد خبر: 1454477
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
زاکانی:

وقف مشارکتی موجب احیای فرهنگ وقف می‌شود

گروه جامعه: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ایده وقف‌های مشارکتی موجب احیای فرهنگ وقف در سطح جامعه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علیرضا زاکانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت وقف در جامعه گفت: وقف یکی از عمده‌ترین زیر ساخت‌های اقتصادی جهان اسلام است.

وی با بیان اینکه بین وقف و شکوفایی تمدن اسلامی رابطه‌ای جدی و اساسی وجود دارد، ادامه داد: ماهیت موقوفات نشانگر فرهنگی بودن وقف در نگرش اسلامی است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایده وقف‌های مشارکتی موجب احیای وقف شده است، افزود: این موضوع نشان داد که می‌توان به صورت بهینه از همه چیز بهره برد لذا با سهم اندک افراد سهم مشارکت بالا رفت و امروز شاهد ساخت بیمارستان تخصصی سرطان در شهر ری هستیم که اولین قدم در عمل به این مصوبه مجلس و البته اقدام سازمان اوقاف و امورخیریه کشور است.

زاکانی با اشاره به نامگذاری روزی به نام تکریم از امامزادگان در تقویم رسمی کشور و اهمیت این مهم، اظهار کرد: امامزادگان موجب برکت و نعمت برای کشورمان هستند؛ بقاع متبرکه موجود در کشور از جایگاه والایی برخوردارند و با توجه به ظرفیت فرهنگی شان می‌توانند متن جامعه را به سمت رشد و تعالی سوق دهند.

وی با اشاره به اینکه معرفی امامزادگان و بقاع متبرکه به مردم با شیوه‌های جدید تبلیغی می تواند به تبدیل شدن این اماکن به قطب فرهنگی کمک شایانی شود، تصریح کرد: این مهم یک فرصت در جهت جذب و مشارکت مردم درامورخیر نیز محسوب می شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: عمل به نیت واقفان امری الزامی است لذا سازمان اوقاف و امورخیریه کشور با توجه به جدیت و برنامه ریزی در این جهت باید تلاش بیشتری کند تا به نقطه مطلوب نزدیک‌تر شود.

captcha