کد خبر: 1463126
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷
نماینده مجلس:

روند پروژه بافت حرم رضوی با جدیت پیگیری شود

گروه اجتماعی: رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سالانه 25 میلیون زائر به بافت حریم رضوی وارد می‌شوند، تأکید کرد: نباید اجازه دهیم انجام طرح بافت فرسوده حرم بیش از این ادامه پیدا کرده لذا باید هر چه سریع‌تر تکلیف آن را مشخص کنیم، هرچند بهترین فعالیت در زمینه احیای بافت فرسوده در مشهد انجام شده است اما باید بدانیم که تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سید مهدی هاشمی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی صبح امروز، اول آبان‌ماه در نشست مشترک شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی که در محل هتل ولایت مشهد برگزار شد، با بیان اینکه مشهد متعلق به همه مردم جهان است و اگر تلاش و نگاهی در مسیر ارتقای خدمات در این شهر داریم، خدمت به همه مسلمانان جهان کرده‌ایم، گفت: در هیچ جای دنیا کمیت و کیفیت موجود در مشهد وجود ندارد و این شهر امن‌ترین و مناسب‌ترین شهر برای مسلمانان جهان است که باید از این فرصت استفاده شود.

نماینده مردم تهران درمجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث بافت پیرامون حرم مطهر رضوی بیان کرد: باید آسیب‌شناسی و بررسی شود که چرا سرعت نوسازی و بهسازی پروژه بافت پیرامون حرم مطهر رضوی به کندی صورت می‌گیرد و تا چه اندازه با ایده‌آل‌ها فاصله داریم لذا باید در این زمینه فکر اساسی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سالانه 25 میلیون زائر به بافت حریم رضوی وارد می‌شوند، تأکید کرد: نباید اجازه دهیم انجام طرح بافت فرسوده حرم بیش از این ادامه پیدا کرده لذا باید هر چه سریع‌تر تکلیف آن را مشخص کنیم، هرچند بهترین فعالیت در زمینه احیای بافت فرسوده در مشهد انجام شده است اما باید بدانیم که تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه پروژه بافت حرم رضوی باید با جدیت در دستور کار قرار گیرد، اظهار کرد: مجلس وظیفه قانون‌گذاری و نظارت بر اجرای این قوانین را دارد زیرا اگر بسیاری از مصوبات دولت که هنوز اجرایی نشده، به مرحله پایانی برسد، 70 درصد مشکلات شهرهای بزرگ از بین می‌رود.

وی با اشاره به اینکه حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس در مشهد زمینه‌ای برای احیای مصوبات مدیریت شهری است، بیان کرد: لایحه مقررات مالی دولت هفته بعد در مجلس مطرح می‌شود و این موضوع مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد.

هاشمی با بیان اینکه با تصویب هیئت وزیران مصوب شد 82.5 درصد پول خرید اتوبوس را دولت پرداخت کند، گفت: با این حال برای خرید 200 دستگاه اتوبوس تنها 50 درصد بودجه آن اختصاص یافته است.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اقدامات نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی و تاکسی‌رانی در کشور نیز اصلا قابل قبول نیست، این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

captcha