کد خبر: 2602014
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶

جشنواره قرآن و عترت بهزيستی خراسان رضوی آغاز شد

گروه اجتماعی: جشنواره فرهنگی ـ آموزشی قرآن و عترت بهزيستی استان خراسان رضوی با حضور تهمينه شكيب، مديركل بهزيستي خراسان رضوي، صبح امروز، 18 مهرماه در آسايشگاه شهيد فياض‌بخش مشهد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، جشنواره فرهنگی ـ آموزشی قرآن و عترت بهزيستی استان خراسان رضوی با حضور تهمينه شكيب، مديركل بهزيستي خراسان رضوي، صبح امروز، 18 مهرماه در آسايشگاه شهيد فياض‌بخش مشهد آغاز شد.
در مراسم افتتاحيه اين جشنواره محمد هاشم‌زاده، دبير شورای فرهنگی بهزيستی استان خراسان رضوی گفت: اين جشنواره وی‍ژه خانواده بزرگ بهزيستی برگزار می‌شود و در آن زنان سرپرست خانوار، نابينايان و معلولان، كاركنان و آسيب‌ديدگان اجتماعی حضور دارند.
وی افزود: اين جشنواره در بخش معلولان و نابينايان در سی و سومين دوره، برای كاركنان بهزيستی در پنجمين دوره، برای زنان سرپرست خانوار در سومين دوره و برای آسيب‌ديدگان اجتماعی در قالب نخستين دوره برگزار مي‌شود.
هاشم‌زاده با اشاره به اينكه اين جشنواره در دو مقطع سنی زير 16 سال و بالای 16 سال برگزار می‌شود، يادآور شد: يكی از رويكردهای سازمان بهزيستی استان خراسان رضوی حمايت از فعاليت‌های قرآنی است، درست است كه ما نتوانستيم در همه ابعاد از فعاليت‌های قرآنی حمايت كنيم اما سازمان بهزيستی در فعاليت‌های قرآنی رويكردی آموزشی دارد.
دبير شورای فرهنگی بهزيستی استان خراسان رضوی، با تاكيد بر اينكه سازمان بهزيستی تلاش می‌كند تا هر سال افراد بيشتری را جذب فعاليت‌های قرآنی كند، اظهار كرد: ما تا حدود زيادی توانسته‌ايم در بخش حضور افراد جديد در مسابقات و برنامه‌های قرآنی موفق باشيم که علاقه‌مندی مددجويان جديد برای حضور در برنامه‌های قرآنی و جشنواره فرهنگی ـ آموزشی قرآن و عترت بهزيستی نشان دهنده اين موضوع است.
در ادامه اين مراسم تهمينه شكيب، مديركل بهزيستی خراسان رضوی گفت: تلاوت روزانه قرآن، رزق، روزی و حافظه را زياد می‌كند و موجب سلامت و آرامش انسان می‌شود، بنابراين مددجويان ما بايد هر چه بيشتر با كلام وحی انس بگيرند.
وی افزود: بعد از تلاوت قرآن، دعا مستجاب می‌شود، زیرا قرآن نور است و به عنوان مهم‌ترين معجزه پيامبر(ص)، موجب نزديكی و الفت قلوب مسلمانان شده به گونه‌ای که همه مسلمانان از شيعه و اهل تسنن در زير پرچم وحدت در كنار يكديگر قرار می‌گيرند.
شكيب با اشاره به اينكه برای درك هرچه بهتر آموزه‌های قرآن، مراجعه به تفسير بهترين راهكار ممكن است، يادآور شد: درك آموزه‌های قرآنی در جامعه موجب پيشگيری از آسيب‌های اجتماعی می‌شود، زيرا تلاوت قرآن، دقت كردن و تفكر در آيات بر اعمال و رفتار ما تاثير خواهد گذاشت.
مديركل بهزيستی خراسان رضوی ابراز كرد: مقام معظم رهبری تاكيد وی‍ژه‌ای بر تربيت حافظان قرآن دارند، در اين راستا بهزيستی استان خراسان رضوی، نيز در مهدهای كودك و با همكاری خانواده آنان سعی در آموزش حفظ قرآن به كودكان دارد.
يادآور می‌شود، جشنواره قرآن و عترت بهزيستی در مرحله استانی طی يك روز در دو شيفت صبح و عصر در آسايشگاه شهيد فياض‌بخش برگزار می‌شود که نفرات برتر به مرحله كشوری راه خواهند يافت.
captcha