کد خبر: 2602916
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۳

بازديد برگزيدگان ستادهای نماز جمعه استان گلستان از فعاليت‌های آستان قدس رضوی

برگزيدگان ستاد‌های نماز جمعه استان گلستان، ضمن تشرف به حرم مطهر رضوی از فعاليت‌های مختلف آستان قدس رضوی بازديد كردند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، اين هيئت 40 نفره كه از برگزيدگان ستادهای برگزاری اقامه نماز جمعه استان گلستان بودند، از مركز همايش‌ها و نمايشگاه‌های آستان قدس رضوی و موزه مركزی، گنجينه قرآن و نفايس حرم مطهر رضوی بازديد كردند.
قاسم محمدی، مشاور استاندار استان گلستان در امر ستاد اقامه نماز گفت: در راستای اجرايی كردن پيام‌های مقام معظم رهبری به اجلاس‌های سراسری نماز، ستاد اقامه نماز كشور، 31 دستگاه برتر درامر اقامه نماز را معرفی كرد.
وی افزود: به لحاظ تقويت اين برگزيدگان و در راستای آگاهی‌بخشی و بالابردن معرفت نوجوانان و نونهالان در امر نماز، اردويی سه روزه به مشهد مقدس را تدارك ديديم.
مدير ستاد اقامه نماز استان گلستان در حاشيه بازديد از بخش‌های مختلف آستان قدس رضوی ادامه داد: برای نخستين‌بار است كه از دستاوردهای آستان قدس رضوی بازديد می‌كنم و از آشنايی با فعاليت‌های گسترده آستان قدس رضوی بسيار خرسندم.
وی عنوان كرد: تمام سوالاتی كه يك فرد مسلمان و علاقه مند به امام هشتم(ع) در خصوص فعاليت‌ها و اقدامات آستان قدس رضوی در ذهن داسته باشد در اين نمايشگاه پاسخ داده شده است.
captcha