کد خبر: 2605929
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

توجه ويژه به امامت و ولايت در حاشيه نماشگاه كتاب مشهد

گروه اجتماعی: مديركل اداره فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی گفت: با توجه به برگزاری نمايشگاه كتاب ناشران ايران همزمان با عيد غدير در مشهد، توجه به ولايت و امامت و انجام فعاليت‌های جنبی و فرهنگی از برنامه‌هاي حاشيه‌اي اين رويداد فرهنگی در پايتخت معنوي ايران است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، سيد سعيد سرابی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، صبح امروز، 28 مهرماه در نشست خبری پانزدهمين نمايشگاه كتاب ناشران ايران گفت: اين نمايشگاه به عنوان بزرگترين جشنواره در عرصه كتاب و كتابخوانی، سوم آبان ماه جاري در نمايشگاه بين‌المللی مشهد برپا می‌شود.
وی با بيان اينكه با وجود مشكلات اعتباری كه طی سال‌هاي اخير روبرو بوده‌ايم، توانستيم 15 دوره متوالی اين نمايشگاه را برگزار كنيم و به دليل تقارن هفته كتاب با ايام محرم، نمايشگاه كتاب كه هر ساله در هفته كتاب برگزار می‌شد، امسال در هفته اول آبان‌ماه برگزار می‌شود.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: نمايشگاه كتاب يكی از بزرگترين نمايشگاه‌های كتاب كشور پس از نمايشگاه تهران است و امسال نيز تمهيداتی انديشيده شده تا در اين نمايشگاه تعداد حداكثری ناشران را داشته باشيم كه اميدواريم با جلب مشاركت حداكثری مخاطبان و مردم مواجه شود.
وی با بيان اينكه با آسيب‌شناسی و نظر‌سنجی كه در نمايشگاه چهاردهم داشتيم مقرر شد، امسال در عرصه اطلاع رسانی و تبليغات اين رويداد فرهنگی تمهيدات ويژه‌ای انجام شود، اظهار كرد: تبليغات محيطی نمايشگاه از چند روز قبل انجام شده و با صداوسيما نيز هماهنگ شده تا پوشش ويژه‌ای از نمايشگاه كتاب انجام دهد.
سرابی ادامه داد: مراسم افتتاحيه پانزدهمين نمايشگاه كتاب ناشران ايران همراه با دهمين دوره انتخاب كتاب سال خراسان‌ رضوی، سوم آبان ماه با حضور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مشهد مقدس برگزار می‌شود.
وی در پاسخ به سوال خبرگزاری ايكنا، در چگونگی حمايت از ناشران در نمايشگاه كتاب مشهد گفت: اين نمايشگاه فرصت خوبی برای ناشران به منظور ارائه محصولاتشان فراهم كرده است و اين تنها بخشی از پازل فرهنگ كتاب‌خوانی و مطالعه است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پايان از خبرنگاران و رسانه‌ها خواست تا با نقدهای سازنده خود آنها را در برگزاری بهتر اين نمايشگاه ياری كنند.
يادآور می‌شود، پانزدهمين نمايشگاه كتاب ناشران ايران از سوم تا نهم آبان ماه در محل نمايشگاه‌های بين‌المللی مشهد از ساعت 13 تا 21 و در روزهای تعطيل و جمعه از 10 صبح تا ساعت 21 شب پذيرای علاقه‌مندان به كتاب و كتابخوانی است.
captcha