کد خبر: 2618180
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۰

امدادگران تا آخرین روز بازگشت زوار در مرزها مستقر هستند

گروه سلامت: رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور گفت: امدادگران این جمعیت تا آخرین روز بازگشت زوار عتبات عالیات به داخل کشور در مرزها مستقر خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال‌احمر، پیرحسین کولیوند، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به بازدید از مرز چزابه در غرب خوزستان و نحوه خدمت‌رسانی امدادگران به زوار، اظهار کرد: همانگونه که امدادگران به عنوان نخستین گروه‌ها در مرزهای کشور برای خدمت به زوار استقرار یافته بودند، تا آخرین لحظه هم همراه آنها خواهند بود.
وی با تأکید بر ضرورت تأمین امکانات و ارائه خدمات مورد نیاز زوار در مرزهای کشور افزود: ارائه خدمات در مرز چزابه منظم و منجسم‌تر است.
کولیوند اظهار کرد: حضور امدادگران جمعیت هلال احمر به عنوان یکی از بازوان اصلی نهادهای خدماتی در مرزهای کشور نقش مؤثری در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی داشته است.
وی تأکید کرد: با توجه به موج بازگشت زوار، تمهیدات لازم با تأمین امکانات مضاعف در مرزها برای زوار اندیشیده شده است.

captcha