کد خبر: 2623112
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰

نماینده مالزی در مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان معرفی شد

گروه بین‌الملل: «محمد حسینی محمود»، دانشجوی ۲۲ ساله دانشگاه علوم اسلامی مالزی، نماینده این کشور در پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان است که ۱۱ تا ۱۴ دی ماه در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری مالزی (Bernama)، مسابقات بین‌المللی قرآن ویژه دانشجویان از سوی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور با حضور دانشجویانی از 50 کشور جهان برگزار خواهد شد.
دعوت برای حضور مالزی در مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان از سوی سازمان توسعه اسلامی مالزی(جاکیم) به عمل آمد.
محمد حسینی، 22 ساله، دانشجوی سال آخر مقطع کارشناس در رشته‌های عربی و ارتباطات است.
وی پس از انتخاب شدن برای شرکت در این مسابقات عنوان کرد: انتخاب من برای شرکت در مسابقات ایران برایم دور از انتظار بود اما نهایت تلاش خود را برای موفقیت در این مسابقات خواهم کرد.
محمد حسینی که تاکنون در مسابقات متعددی در رشته قرائت قرآن موفق به دریافت جایزه شده است، می‌گوید: روز 9 دی ماه به همراه «انوار حسین»، استاد دانشکده مطالعات قرآن و سنت دانشگاه علوم اسلامی مالزی، کشورش را به مقصد ایران ترک خواهد کرد.

مطالب مرتبط
captcha