کد خبر: 2623492
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۱
توسط آستان قدس صورت گرفت؛

انتشار بیانات رهبر انقلاب در کنگره جهانی امام رضا(ع) به زبان اردو

گروه اجتماعی: کتاب «فتح‌یاب مسافر» مشتمل بر بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در نخستین کنگره جهانی امام رضا(ع) به زبان اردو منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی آستان قدس رضوی، کتاب «فتح‌یاب مسافر» مشتمل بر بیانات رهبر معظم انقلاب در نخستین کنگره جهانی امام رضا(ع) به زبان اردو منتشر شد.

«فتح‌یاب مسافر» که برگرفته از بیانات و پیا‌م‌های رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است، توسط «سید مجاهد حسین نقوی» به زبان اردو ترجمه شده است.

این کتاب از جمله کتاب‌هایی است که توسط انتشارات آستان قدس رضوی و به سفارش مدیریت امور زائران غیر ایرانی آستان قدس رضوی چاپ و منتشر شده است و در ایام پایانی ماه صفر بین زائران غیر ایرانی حرم مطهر رضوی توزیع می‌شود.

آشنایی زائران غیرایرانی از جمله اردو زبانان با بیانات رهبر انقلاب درباره الگوی رفتاری، اخلاقی، سیاسی و عبادی حضرت امام رضا(ع)، از اهداف چاپ این کتاب به شمار می‌آید.

یادآور می‌شود، کتاب «فتح‌یاب مسافر» 148 صفحه‌ای در شمارگان 10 هزار جلد و در قطع جیبی به زبان اردو ترجمه شده است.

captcha