کد خبر: 2637283
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۹
هشتم دی‌ماه برگزار می‌شود؛

افتتاحیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف خراسان رضوی در مشهد

گروه فعالیت‌های قرآنی: افتتاحیه سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف خراسان رضوی دوشنبه، هشتم دی‌ماه در مسجد امام سجاد(ع) مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، افتتاحیه سی وهفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی دوشنبه، هشتم دی‌ماه، ساعت 18 در مسجد امام سجاد(ع) واقع در خیابان امام سجاد(ع) مشهد برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، 346 نفر از متسابقان به تفکیک جنسیت ۱۸۹ بانو و ۱۵۷ آقا در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ 5، 10، 15، 20 و حفظ کل، نهم الی 11 دی‌ماه در نوبت صبح ساعت هشت الی 14 و عصر از ساعت 17 الی 22 در مشهد با هم به رقابت خواهند پرداخت.

در این دوره از مسابقات 20 قاری و استاد برجسته استانی و کشوری به داوری خواهند پرداخت که هاشم روغنی به عنوان رئیس کمیته فنی و هیئت داوران سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی حضور دارد و محمدرضا شفیعی‌مؤمن، حمیدرضا احمدی‌وفا و ملیحه اسحاقی‌نژاد به عنوان اساتید راهنما در طول برگزاری مسابقات پاسخگوی سؤالات متسابقان هستند.

بنابر این گزارش، از برنامه‌های جنبی این دوره از مسابقات می‌توان به تشرف روزانه به حرم مطهر رضوی، برگزاری حلقه معرفت با موضوعات  بصیرت، ولایت، مهدویت و ... در محل اسکان متسابقان، قرعه کشی روزانه دو کمک هزینه سفر به عتبات عالیات در محل‌های برگزاری مسابقات اشاره کرد.

«مدیریت جهادی با تأسی به قرآن کریم»؛ شعار سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم در مرحله استانی انتخاب شده است که بر این اساس برنامه‌ریزی برای افزایش فهم و درک شرکت کنندگان نسبت به قرآن کریم صورت گرفته است.

یادآور می‌شود، افتتاحیه این دوره از مسابقات دوشنبه، نهم دی‌ماه و اختتامیه نیز پنج‌شنبه، 11 دی‌ماه برگزار خواهد شد که مسابقات آقایان در مسجد امام سجاد(ع) واقع در خیابان امام سجاد(ع) و مسابقات بانوان در حسینیه انصارالحسین(ع) واقع در میدان ده‌دی انجام خواهد گرفت.

captcha