کد خبر: 2916483
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۵
با محوریت تربیت دینی؛

نخستین گردهمایی مربیان پرورشی دهه شصت در مشهد برگزار شد

گروه اجتماعی: نخستین گردهمایی مربیان پرورشی دهه شصت با هدف ثبت خاطرات شفاهی مجاهدت فرهنگی معلمان پرورشی در دهه نخست انقلاب و تقدیر از یک دهه مجاهدت فرهنگی در عرصه تربیت دینی در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی،‌ نخستین گردهمایی مربیان پرورشی دهه شصت با هدف ثبت خاطرات شفاهی مجاهدت فرهنگی معلمان پرورشی در دهه نخست انقلاب و تقدیر از یک دهه مجاهدت فرهنگی در عرصه تربیت دینی شامگاه گذشته، نهم اسفندماه در اردوگاه ثامن‌الائمه(ع) مشهد با قرائت کلام الله مجید، صلوات خاصه امام رضا(ع) و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

امیر ذوالفقاری از مربیان دهه شصت در ادامه این گردهمایی اظهار کرد: جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با برگزاری این مراسم، خاطرات مربیان دهه شصت را زنده نگه می‌دارد.

وی با بیان اینکه جامعه امروز به تجربیات مربیانی که در دهه شصت فعالیت می‌کردند، نیاز دارد، گفت: آن چیزی که نسل معلم دهه شصت در اختیار دارد، قطعا مملو از تجربیات بسیار ارزنده‌ای است که نسل امروز معلمان برای جلوگیری از اتلاف وقت و بروز اشتباه باید از این تجربیات درس بگیرند.

در ادامه این مراسم جواد مکرم و محسن افخمی، از مربیان دهه شصت به بیان خاطرات دوران مربیگری خویش پرداختند و کلیپی از خاطرات دهه شصت نیز پخش و از فرزند معلم شهید تدین به عنوان الگویی از فعالیت‌های جهادی در عرصه تربیت دینی جوانان و نوجوانان تجلیل شد.

سپس وحید جلیلی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با بیان اینکه فعالیت‌هایی که مربیان پرورشی انجام داده‌اند، برای ایران اسلامی بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: اگر قشر معلمان پرورشی نبودند، با وجود تهاجمات فرهنگی دشمنان اسلام، معلوم نبود چه بر سر انقلاب می‌آید.

وی با اشاره به زحمات بی‌نظیر مربیان پرورشی دهه شصت عنوان کرد: یکی از غنی‌ترین تجربیات در جامعه ایران، ‌وجود امام خمینی(ره) بوده که مطمئنا نسل‌های آینده محتاج و نیازمند ثبت و دریافت تجربیان دوران انقلاب و پس از آن هستند.

مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی ادامه داد: نسل امروز بدون وجود تجربیات عظیم دفاع مقدس نمی‌تواند در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کرده یا حتی برنامه های بعدی دشمنان اسلام را پیش‌بینی کند، بر این اساس ما یک جنگ عظیم فرهنگی را دهه شصت با حضور رزمندگان اسلام پشت سر گذاشته‌ایم که باید ثبت شود.

وی با بیان اینکه دفتر مطالعات فرهنگی انقلاب اسلامی در تهران، اصفهان، تبریز و خراسان در حال فعالیت است، گفت: نسل جدید با مطالعه خاطرات دهه شصت، الهام و انرژی می گیرد که نتیجه این خروجی باید رسانه ای شود.

به گفته جلیلی، دفتر مطالعات جبهه فرهنگی در حوزه مطالعات و فرهنگ نیز کارهای ارزنده‌ای انجام داده و خاطرات نسل دهه 50 و 60 را جمع‌آوری کرده است که در قالب نشریه تهیه شده و در آینده به صورت کتاب منتشر خواهد شد.

وی با اشاره به خروجی هنری و دراماتیک از خاطرات نسل دهه 50 و 60 گفت: در دل خاطرات معلمان دهه شصت ده‌ها خاطره دراماتیک وجود دارد که قبل از اینکه کمکی به مربیان به دهه شصت باشد و آنان را جاودانه کند،‌ کمک به رسانه و سینمای ما است، لذا باید گفت خاطرات مربیان دهه شصت محتوای پوچ سینما را تبدیل به یک سینمای ارزشی می‌کند.

در ادامه اولین گردهمایی مربیان پرورشی دهه شصت فرشته بهشتی سعادت از مربیان پرورشی دهه شصت با اشاره به اینکه در سال‌های 59، 60 رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند:‌ «آمریکا درصدد است که ایمان را از جوانان ما بگیرد و مسئولان ما را به فساد بکشاند»، اظهار کرد: هنوز باید مراقب توطئه‌های دشمنان باشیم و جوانان امروز نیاز به مربی پرورشی دارند تا ایمانشان سلب نشود.

یادآور می‌شود، اولین گردهمایی مربیان پرورشی دهه شصت با همکاری دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با هدف جمع‌آوری خاطرات دوران دهه شصت و استفاده از تجربیات معلمان این دهه در مشهد برگزار شد.

captcha