کد خبر: 2982012
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
در دهه فاطمیه صورت می‌گیرد؛

فاطمی‌های مشهد تقدیر می‌شوند/ تجلیل از ۱۱۰بانوی شاخص انقلابی ـ فاطمی

گروه اجتماعی: مراسم نکوداشت ۱۱۰ بانوی شاخص انقلابی ـ فاطمی شهر مشهد در دهه فاطمیه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، سازمان فرهنگی ـ  تفریحی مشهد به مناسبت دهه فاطمیه از 110 بانوی شاخص انقلابی و فاطمی مشهد در جهت ترویج فرهنگ فاطمی، تقدیر و آئین نکوهداشت این بانوان انقلابی و فاطمی تقدیر می کند.

بر اساس این گزارش، معرفی و تقدیر از بانوان شاخص انقلابی ـ فاطمی در جهت الگوسازی اسلامی ـ ایرانی برای دختران و بانوان جامعه در اولویت برنامه‌های ترویج معارف فاطمی قرار دارد، از این‌رو کارگروه‌های مختلفی در فرهنگ‌سرای حجاب مشهد به منظور تبیین شاخصه‎های بانوی فاطمی، معرفی و تقدیر از آنها تشکیل شده است.

110 بانوی شاخص انقلابی ـ فاطمی شامل 100 بانوی محلی و 10 بانوی شاخص شهری با حضور مسئولان ارشد استانی، شهری و بانوان شهر مشهد مورد تقدیر قرار می گیرند که این 110 بانو شاخص انقلابی ـ فاطمی بر اساس ویژگی‌هایی که در زمینه های انقلابی، علمی، فرهنگی و اجتماعی داشتند، برای تقدیر در این دهه انتخاب شده‌اند.

تقدیر از این بانوان شاخص انقلابی ـ فاطمی با تقدیر از فاطمه فکور یحیایی از مبارزان انقلاب و مادر شهید حمید رحیم پور‌ازغدی در فرهنگسرای قرآن و عترت مشهد، صدیقه مقدسی، مدیر مدرسه علمیه اسلام شناسی حضرت زهرا(س) در مدرسه اسلام‌شناسی الزهرا(س) و منصوره مرگان‌ازغدی، بانوی فعال در زمینه سایبری و فضای مجازی در فرهنگسرای رسانه مشهد در 20 اسفندماه آغاز شد.

همچنین خانم مظلوم، شاعر، نویسنده و فعال انقلابی و استاد مدرسه عالی شهید مطهری 21 اسفندماه در حسینیه بیت‌الرضا(ع) با حضور بانوان و مسئولان استانی مورد تقدیر قرار گرفت.

تقدیر از خانم زینالی، فعال انقلاب و امداد گر زمان جنگ و مادر شهید و دو فرزند جانباز و خانم ابراهیمی، مادر نمونه فعال عرصه حجاب، فعال انقلاب و دوران جنگ و مدیر نمونه آموزش و پروش با حضور فاطمه غیور عضو شورای اسلامی شهر مشهد در فرهنگ‌سرای کودک مشهد 23 اسفندماه برگزار شد.

بر اساس این گزارش، تقدیر از بانو کارگرعزیزی فرزند، همسر، مادر و خواهر 2 شهید در مرکز خادم الشریعه و بزرگ داشت بانوهلالیان یکی دیگر از فعالان انقلاب در خیریه طریق المتقین(صیاد شیرازی50) 24 اسفندماه برگزار خواهد شد.

با تقدیر از بانو عمیدی مسئول خانه فرزندان گلستان مهدی منتظر(عج) در مسجد المنتظر که 26 اسفندماه برگزار می شود، مراسم تقدیر از 110  بانوی شاخص انقلابی ـ فاطمی به کار خود پایان می دهد.

captcha