کد خبر: 3116063
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۵

مرکز نور با ۳۵ محصول جدید در نمایشگاه بین‎المللی کتاب تهران حضور می‎یابد

گروه حوزه‎های علمیه: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با ۳۵ محصول جدید خود در عرصه فناوری دینی در نمایشگاه کتاب بین المللی تهران حضور می‎یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی از جمله مراکز تخصصی علوم اسلامی است که در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد شرکت می‎کند.
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران با ارائه 35 عنوان نرم افزار جدید و در مجموع با عرضه 150 عنوان نرم افزار در این کار فرهنگی و معتبر بین المللی حضور خواهد داشت.
قرآن، حدیث، تفسیر، کلام، عرفان، فقه، اصول، تاریخ، جغرافیا، ادبیات و... از جمله موضوعات نرم افزارهای ارائه شده است که در مدت برگزاری نمایشگاه مورد بازدید علاقه مندان واقع می‎شود.
بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور بیش از 2700 ناشر داخلی و خارجی از تاریخ 16 تا 26 اردیبهشت ماه 1394 در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

captcha