کد خبر: 3185626
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۹

تأکید بر الگوهای مصرف و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از تغذیه در همایش ایمنی غذا

گروه سلامت: همایش سلامت با عنوان ایمنی غذا از مزرعه تا سفره با تأکید بر‌ الگوهای صحیح مصرف و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از تغذیه ناسالم برگزار شد.

به گزارش‌ خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران، همایشی را در آغاز هفته سلامت با عنوان با «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره با تأکید بر الگوهای صحیح مصرف مواد غذایی و پیشگیری از بیماری‌های ناشی از تغذیه ناسالم» را در کانون فرهنگی تربیتی مالک اشتر برای مددجویان تحت حمایت خود برگزار کرد.
مددجویان حاضر در این همایش با نقش تغذیه از جمله مواد غذایی، طبخ غذا با درجه حرارت مناسب، هرم غذایی و غیره، مطالب مفید و کاربردی آشنا شدند.

captcha