کد خبر: 3312766
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۲
در پیامی؛

آیت‌الله‌العظمی علوی گرگانی از بانوی قرآنی کشور تجلیل کرد

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمی علوی گرگانی در پیامی از اقدام شایسته هاجر مهرعلیان، بانوی قرآنی کشور در مسابقات قرآن اردن تجلیل کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله‌العظمی علوی گرگانی در این پیام آورده است:

قال الله تعالی « الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائکه الا تخافوا و لا تحزنوا وابشروا بالجنة التی کنتم توعدون»

سرکار خانم هاجر مهر علیان زید عزها

سلام علیکم

عمل شایسته جنابعالی در کشور اردن و رعایت ظرایف احکام دینی  در پرهیز از استماع صوت شما توسط نامحرم موجب خوشحالی اینجانب گردید. در دنیای امروزی که بسیاری از زنان و بانوان مسلمان متأسفانه حتی از رعایت برخی کلیات و اولیات احکام دینی هم پرهیز دارند و بعضا حتی رعایت‌کنندگان آن را هم به تمسخر می‌گیرند، نوع عمل شما در کشوری با جمعیت اکثرا اهل سنت موجب امیدواری است و یقینا مؤید من عند الله است.

این مرجع تقلید افزوده است: شکی نیست که عمل شما در آسمان‌ها موجب تشویق ملائکه است چرا که قرآن می‌فرماید : «والعمل الصالح یرفعه» و عمل شما در نزد باری‌تعالی ذخیره خواهد شد و در قیامت به بهترین وجه پاداش داده خواهد شد و نباید انتظار تشویق از افراد دنیایی و یا انسان‌هایی که به بهانه مصلحت‌اندیشی‌های زمانه به این نوع کارها بی توجهی می‌کنند داشته باشید.

والعاقبة لاهل التقوی و الیقین

یادآور می‌شود، این بانوی قرانی کشور در مسابقات قرآن اردن و به هنگام اجرای برنامه خود از حاضرین مرد درخواست کرد تا برای عدم استماع صدای وی از سوی نامحرم از سالن مسابقات بیرون بروند.

captcha