کد خبر: 3321164
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۸
در قالب محفل قرآنی «میهمانی خدا»؛

نوجوانان از ختم قرآن حرم رضوی طی ماه رمضان بهره می‌برند

گروه فعالیت‌های قرآنی: نوجوانان نیز به همراه والدین خود در جوار بارگاه امام مهربانی‌ها از ختم قرآن طی ماه رمضان در محفل قرآنی میهمانی خدا بهره می‌برند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی درهای زیادی دارد که از هر سمت می‌توانی وارد آن شوی، از صحن جمهوری که وارد می‌شوم، صدای شادی و خنده بچه‌ها نظرم را جلب می‌کند. جلوتر که می‌روم کودکان و نوجوانانی را می‌بینم که پشت رحل قرآن نشسته‌اند و دو نوجوان با الحان زیبا آیات وحی را به کام هم سن و سالان خویش می‌چشانند. پنج صفحه از حزب اول جزء توسط این نوجوانان به مدت نیم ساعت قرائت شد.

سپس مجریان این محفل قرآنی در ادامه صلوات و احادیث زیبایی را با صوت زیبا به نوجوانان آموزش می‌دهند و عمو روحانی که به عمو طه‌ها معروف است، احکام و مسائل دینی را روی تخته نوشته و از نوجوانان می‌خواهد که آن‌ها را یاد بگیرند و در محفل بعدی مطالب یاد گرفته را ارائه دهند.

علی صادقی، نوجوان 12 ساله شیرازی که برای اولین بار به همراه خانواده و همشهری‌هایش به مشهد آمده و یک ماه، رمضان را در جوار امام هشتم(ع) به امر روزه‌داری مشغول است، هر روز صبح به همراه دخترخاله و پسرخاله‌اش به حرم آمده و در این محفل حضور می‌یابند. آن‌ها از مستمعان پروپا قرض این برنامه قرآنی هستند چرا که اموری از جمله احکام وضو، نماز، روزه، احترام به والدین و ...را فرا می‌گیرند.

کودکان همانند بزرگ‌ترها با حرم مطهر رضوی آشنا و با آنجا انس و الفت دارند، کودکانی که همراه والدین خود به حرم ثامن الائمه(ع) مشرف می‌شوند، با زبان خود با آقایشان ارتباط برقرار می‌کنند.

روح پاک و بی آلایش کودکان و نوجوانان و زبان ساده و شیرین آن‌ها، با امام مهربانی‌ها از زاویه‌ای دیگر ارتباط برقرار می‌کند؛ آن‌ها نیز در حرم رضوی، آقایشان را صدا می‌زنند، می‌کوشند تا از امام مهربانی‌ها الگو بگیرند و آن‌ها نیز از امواج معنویت در این صحن سرا نصیب برند.

توجه به کودکانی و نوجوانانی که به حرم رضوی مشرف می‌شوند، موجب شده است تا دارالقرآن الکریم آستان قدس رضوی در صحن جمهوری اسلامی در طول ایام سال برای کودکان و نوجوانان برنامه‌هایی را برگزار کند، برنامه‌هایی که برای آ‌ن‌ها آداب زیارت و شخصیت امام هشتم(ع) از طریق شعر، قصه و مسابقه مفاهیم بیان می‌شود.

 

علی امینی، مدیر معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی در این خصوص به خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی گفت: محفل قرآنی «میهمانی خدا» ویژه نوجوانان دختر و پسر اعم از زائر و مجاور در ماه مبارک رمضان همه روزه، ساعت 10 الی 11:30 در رواق دارالهدایه حرم رضوی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی برای پنجمین سال متوالی در کنار محافل انس با قرآن ویژه بزرگسالان، جلسات ترتیل قرآن ویژه نوجوانان را در ماه مبارک رمضان برگزار می‌کند، افزود: جلسات ترتیل نوجوانان سال‌‌های اول و دوم در ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد برگزار شد اما از دو سال گذشته به علت تعمیرات مسجد گوهرشاد مکان برگزاری این برنامه، رواق دارالهدایه درنظر گرفته شده است.

مدیر معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی آشنایی نوجوانان با مفاهیم قرآنی و انس بیشتر آن‌ها با کلام‌الله مجید را از اهداف برگزاری این برنامه قرآنی برشمرد و ادامه داد: طی ماه مبارک رمضان، 15 قاری نوجوان برتر در جلسات ترتیل ماه مبارک رمضان برای زائران و مجاوران نوجوان حزب اول هر جزء از قرآن کریم را تلاوت می‌کنند.

 

امینی اضافه کرد: پس از تلاوت یک حزب از قرآن کریم توسط دو نفر از نوجوانان، حجت‌الاسلام عباس بابایی و عبدالرضا حدادیان، مجریان این محفل قرآنی بیان مفاهیم دینی ـ قرآنی را در قالب نمایش، قصه و مسابقه در فضایی شاد، صمیمی و معنوی برای نوجوانان اجرا می‌کنند.

وی ادامه داد: برای تشویق بیشتر نوجوانان از این برنامه، همه روزه در صورت حضور، کارت امتیاز به آن‌ها داده می‌شود و در پایان ماه رمضان نیز به میزان امتیاز شرکت‌کنندگان به آن‌ها هدایای ارزنده و معنوی داده می‌شود.

مدیر معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی یادآور شد: همچنین در کنار دیگر برنامه‌های قرآنی این محفل، امسال حفظ سوره واقعه در نظر گرفته شده که هر روز نوجوانان با حفظ آیاتی از قرآن تا پایان ماه رمضان حافظ کل این سوره خواهند شد.

captcha