کد خبر: 3327219
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۵

برنامه‌های چشم‌انداز زیارت نیازمند یک کار گروهی و جمعی است

گروه اجتماعی: معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران یک معاونت فراملی است که جز با یک کار گروهی و همراهی نمی‌توان برنامه‌های چشم‌انداز زیارت را اجرایی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمدحسن واحدی، معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی، در نشست طرح مبدأ تا مبدأ ویژه کارگروه زیارت ظهر امروز، 21 تیرماه در دفتر استاندار خراسان رضوی برگزار شد، یکی از وظایف این معاونت را هماهنگی و مدیریت عنوان کرد و گفت: ما در سه بخش با تائید استاندار و معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران کار خود را از دو ماه گذشته آغاز کرده و طرح از مبدأ تا مبدأ را مورد بحث و بررسی قرار داده‌ایم.

واحدی با بیان اینکه در حال حاضر این طرح در هفت گروه در حال بررسی است، ابراز کرد: این طرح در نیمه اول مرداد ماه در بخش برنامه‌ریزی و توسعه استان به تصویب خواهد رسید، در بخش دوم نیز تشکیل 16 کمیته اجرایی برای بررسی مسئله‌ها و راه‌حل‌های اجرایی با نگاه به طرح‌های مطالعه شده مدنظر قرار دارد تا عقب‌افتادگی موجود در بحث زیارت جبران شود.

وی اضافه‎ کرد: معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران یک معاونت فراملی است که جز با یک کار گروهی و همراهی نمی‌توان برنامه‌های چشم‌انداز زیارت را اجرایی کرد.

معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه زیارت در خراسان رضوی یک اصل است که اگر بخش خصوصی وارد این مقوله نشود نمی‌توان به خوبی آن را مدیریت کرد، ادامه داد: در چشم‌اندازی که برای زیارت تعریف شده زیارت، یک زیارت عارفانه، آسان، ارزان، با کیفیت به همراه تکریم و ماندگاری زائر در مشهد تعریف شده است.

وی بیان کرد: در چشم‌انداز زیارت ترویج و تثبیت فرهنگ رضوی و اثرگذاری در زندگی مردم دو هدف مهم مورد توجه در این زمینه است که باید در همه طرح‌های بزرگ و کوچک بررسی شوند.

واحدی با بیان اینکه طرح مبدأ تا مبدأ در قالب یک طرح سیستماتیک با ورود بخش خصوصی با همان اهداف و چشم‌اندازهای گذشته و با محوریت کاروان پیش‌بینی شده است، عنوان کرد: زائر چه ایرانی و چه خارجی باید از مبدا با برنامه‌ریزی به این سفر زیارتی برود؛ این سفر باید با اولویت زیارت سپس سیاحت، پر کردن اوقات فراغت و افزایش ماندگاری که در نهایت زیارت عارفانه را محقق می‌کند، باشد.

وی، محوریت این طرح را استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی عنوان کرد و ادامه داد: حج و زیارت و سزمان میراث فرهنگی دو سازمانی هستند که می‌توانند در این موضوع وارد شوند و بحث ساماندهی خدمات زیارتی را برعهده بگیرند.

captcha