کد خبر: 3331435
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
در خراسان رضوی صورت گرفت؛

برگزاری ۵۵ محفل قرآنی در طول ماه رمضان

گروه فعالیت‌های قرآنی: ۵۵ محفل قرآنی در بقاع متبرکه و مساجد استان خراسان رضوی طی ماه مبارک رمضان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، 55 محفل قرآنی در ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه، امامزادگان و مساجد استان با قرائت قاریانی از مصر، عراق و قاریان ممتاز بین‌المللی و کشوری برگزار شد.

بر اساس این گزارش، بیش از 70 هزار نفر از مردم روزه‌دار در ماه بهار قرآن در این محافل انس شرکت کردند و مستمع آیات وحی بودند؛ در بزرگ‌ترین محفل قرآنی که همزمان با افتتاحیه دهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد برگزار شد، بیش از پنج هزار نفر در این محفل انس با قرآن کریم حضور یافتند.

در سطح شهر و مساجد مشهد نیز 31 محفل برگزار شد و شهرستان‌ها میزبان 24 محفل انس با قرآن کریم با حضور روزه‌داران و احیاداران بودند، که محمود عبدالباسط از مصر و میثم تمار قاری و مبتهل عراقی به همراه قاریان شهرستان‌های مختلف در این محافل به قرائت قرآن کریم پرداختند.

این گزارش می‌افزاید، روزه‌داران در این محافل از حضور اساتید برجسته و بین‌المللی سیدجواد حسینی، محسن حاجی‌حسنی‌کارگر، محمدجواد کاشفی و حجت‌الاسلام مهدی رجبی نیز بهره بردند.

یادآور می‌شود، این محافل در شب‌های احیاء با حضور چندین هزار نفری مردم در بقاع متبرکه و مساجد شهرستان‌های تربت حیدریه، کاشمر و مساجد مشهد برپا شد و در حاشیه این محافل انس ثبت نام مسابقات قرآن، طرح تربیت حافظان قرآن کریم و وقف قرآن جهت محافل و جلسات قرآنی نیز انجام شد.

captcha