
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم، حجتالاسلام سجاد نیکخو، مدیر آموزش و تربیت مسجد مقدس جمکران در گفتو گو با خبرنگاران از برگزاری یک دوره آموزشی تربیتی 10 روزه برای قاریان کشور در مسجد مقدس جمکران خبر داد و گفت: در این دوره آموزشی 45 تن از قاریان برتر نوجوان کشور تحت آموزش قرار میگیرند.
وی هدف از برگزاری این دوره را تربیت قاریان متخلق به اخلاق قرآنی، باسواد و ممتاز در فن تلاوت اعلام و بیان کرد: این دوره با عنوان طرح اسوه به همت شورای عالی قرآن در حال برگزاری است.
مدیر آموزش و تربیت مسجد مقدس جمکران در پایان خاطرنشان کرد: در راستای بهرهوری از این ظرفیت عظیم جامعه قرآنی کشور، برآن شدیم تلاوت اذان گاهی این مکان مقدس از 18 لغایت 27 شهریورماه سال جاری با صوت دلنشین و زیبای قاریان نوجوان برتر کشور انجام شود.